תרבות ופנאי
אמיצה: זו הכוכבת שבוחרת באופנה ישראלית מול כל העולם
שרה ג'סיקה פרקר ממשיכה להיות בקשר הדוק יחד עם המעצבת שרון טל מבית האופנה משכית. בעבר, הפרסום שהעניקה פרקר לשמלות של טל השתלם במיוחד
השחקנית והמפיקה היהודית-אמריקאית שרה ג'סיקה פרקר, ממשיכה לפרגן לאופנה הישראלית. בית האופנה משכית, ילביש את הכוכבת בעונה החדשה של הדרמה הקומית "פשוט ככה".
במסגרת שיתוף הפעולה, הכוכבת הראשית שרה ג׳סיקה פרקר - המגלמת את קארי ברדשו - לובשת חמישה פריטים של משכית, לצד הדמות הבולטת סימה, שהפכה לאחת הדמויות המדוברות בסדרה. חלק מהפריטים שכיכבו על המסך נחטפו תוך שעות לאחר שידור הפרקים, וחלקם צפויים לשוב בקרוב בגרסה חורפית לקולקציה הקרובה.
משכית הוא אחד מבתי האופנה הוותיקים בישראל. הוא נוסד ב-1954 על ידי רות דיין, והוקם מחדש ב-2013 על ידי המעצבת שרון טל. הקשר המיוחד בין פרקר למעצבת שרון טל מבית האופנה משכית החל כבר בשנת 2019, כאשר פרקר שהתה בישראל וביקרה בחנות משכית ביפו ויצרה חיבור אישי ומיידי עם טל.

שרה ג'סיקה פרקר לובשת משכית בעונה החדשה של פשוט ככה. צילום מסך HOT ו-NEXT TV
עוד ב-
מאז השתיים שומרות על מערכת יחסים מקצועית וחמה, כאשר פרקר נהפכה לחובבת של המותג - לבשה פריטים של המותג בפרימיירות, בסדרה פשוט ככה, כאשר אחת השמלות של טל הופיעה בפרק והביאה הכרה עולמית לבית האופנה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



