תרבות ופנאי

טיילור סוויפט בחרה להשיק אלבום חדש בתאריך הזה - ולא במקרה

הכוכבת הבינלאומית הכריזה באופן רשמי על תאריך השקת האלבום החדש, ואנחנו יודעים למה היא בחרה דווקא בו
אפרת קרסנר |  1
טיילור סוויפט (צילום מסך @taylornation)
טיילור סוויפט היא הרבה יותר מכוכבת פופ, היא תופעה תרבותית עולמית ואחת האמניות המשפיעות ביותר בהיסטוריה. מאז פרצה לתודעה כנערה עם גיטרה וחלומות גדולים, היא בנתה אימפריה המבוססת על כתיבת שירים אישית וחשופה שנוגעת במיליוני מעריצים ברחבי העולם.
השבוע הכריזה לראשונה סוויפט כי היא משיקה את האלבום החדש שלה שייקרא The Life of a Showgirl. ההערכה היא כי סוויפט תשלב באלבום מיקס של פופ אלקטרוני ורוק־דאנס, ושהמנגינות לשירים יושפעו מלהיטים של להקת "אבבא" ולהקת "אייס אוף בייס".
הלילה (בין רביעי לחמישי) פרסמה הכוכבת פוסט רשמי עם הכרזה על כך בחשבון האינסטגרם שלה. בפוסט שהעלתה כתבה כי תאריך הוצאת האלבום צפוי להיות ב-3 באוקטובר 2025.
 

מעריציה של הכוכבת כנראה כבר הבינו את הרפרנס המעניין לתאריך. בסרט הקאלט "ילדות רעות" משנת 2004, לינדזי לוהן מתרגשת שהקראש שלה שואל אותה "מה התאריך היום?" והיא עונה לו "3 באוקטובר". מדובר בשורה מאוד זכירה מהסרט ואחת המפורסמות שלו. 
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אני מעדיף להאזין לשירים של מלודי הופ ( החצי ישראלית)
    המלצה 08/2025/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    https://open.spotify.com/track/1v3FByxJjOHMkqkFN3AbTP
    סגור