תרבות ופנאי

דנה אינטרנשיונל תשפוט ב"הכוכב הבא לאירוויזיון": זה הקאץ'

האייקון המוזיקלי דנה אינטרנשיונל תשפוט ב"הכוכב הבא לאירוויזיון", זה מי שישפוט יחד איתה, וזה הקאץ'
דסק מוזיקה | 
דנה אינטרנשיונל (צילום שגיא דהרי)
האייקון המוזיקלי וזו שחוללה מהפכה להט"בית, דנה אינטרנשיונל, מקבלת בשורה נהדרת ותשפוט בעונה הקרובה של "הכוכב הבא לאירוויזיון" יחד עם מנהלה שי כרם. השניים יהיו שופטים אורחים בתכנית, ולא כקבועים.
זו לא זוכת האירוויזיון היחידה שתגיע לשפוט כשופטת אורחת בתכנית, גם כפי שפרסמנו לראשונה ב-ice, נטע ברזילי תעשה זאת. וגם נודע שיובל רפאל שזכתה במקום ה-2 באירוויזיון בשנה החולפת, תגיע לשפוט בעונה הקרובה כשופטת אורחת.
העונה החדשה של "הכוכב הבא לאירוויזיון" תעלה לשידור בקרוב, והנציג הישראלי שיזכה בתכנית ייצג את המדינה בתחרות אירוויזיון 2026 שתערך בבירת אוסטריה וינה. זאת, כל עוד, נכון להיום ישראל תשתתף בתחרות, דבר שעדיין לא נחשב בטוח.
כזכור, לאחרונה שיתפה אינטרנשיונל על הפגיעה במצבה הכלכלי בעקבות המלחמה, בסטוריז ששיתפה, כתבה: "בימים האחרונים חזרתי לנשום. לחייך. לראות את החיים. אם אני אספר שהשנתיים האחרונות היו לי קשות זה ישמע לא טוב. לי היה קשה? מה יגידו שורדי הנובה, משפחות החטופים, אמהות של החיילים הגיבורים, הילדים שהתעוררו ללילות מסויטים של אזעקות".
הזמרת האהובה הוסיפה וכתבה: "בסוף הרשימה של מי שהיה לו קשה - עומדים אנשים כמותי. הפרנסה נפגעה. השמחה התפיידה. העצב חגג". בסטורי נוסף שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה כתבה: "בתחילת המלחמה התגייסתי להסברה. ניסיתי. צעקתי את הכאב שלנו באנגלית לעולם. ואחר כך השתתקתי, והתכנסתי, והתביישתי ולא הבנתי ונעצבתי עצב גדול".
לסיום כתבה כי אחרי התקופה הקשה שעברה, היא סוף סוף חוזרת קצת לחייך: "ועכשיו, אחרי החגים החטופים חוזרים, החיילים חוזרים והתקווה - גם היא חוזרת והשמחה והחיוך והאהבה והאמונה".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה