תרבות ופנאי

איילת זורר כובשת: זה הקמפיין החדש | פרסום ראשון

השחקנית המובילה איילת זורר, שכבשה פסגות רבות, נבחרה להוביל הפקת אופנה מובילה לכבוד החורף הקרוב, כל הפרטים שמתפרסמים לראשונה ב-ice
צוף צימרינג | 
איילת זורר (צילום טל עבודי)
איילת זורר, מהשחקניות הבולטות והאהובות בישראל, נבחרה להוביל את הפקת האופנה החדשה של "פקטורי 54" לקולקציית החורף 2025. בהפקה שצולמה על ידי טל עבודי בסטודיו היא מתוארת כדמות על-זמנית, חכמה ואלגנטית, המשקפת את השקט, העומק והעוצמה הפנימית של אישה שמכירה את עצמה.
הצילומים מתכתבים עם האסתטיקה הקולנועית של זורר – בין ישראל להוליווד, בין אור וצל, בין תדמית לאמת. דרך שילוב של מותגי העל The Row, Saint Laurent, Loewe, Stella McCartney ו-Moncler, נוצר סיפור על נשיות שמתפתחת, משתנה, אך תמיד נותרת נאמנה לעצמה.
במותג מוסרים את הפרטים על הבחירה בזורר ובצילום: "החורף נפתח בשכבות עור רך, במגע שמחבר בין הגנה למגע אנושי. ג'קטי עור פיסוליים בצבעי אספרסו, שמלות עטיפה שחורות ומכנסיים במרקם מט יוצרים שפה חדשה של עוצמה שקטה.
"איילת נראית כאישה שנמצאת בשליטה מלאה, לא דרך כוח אלא דרך נינוחות. החומר הבולט של העונה הופך כאן לסמל  הוא כבר לא שריון, אלא עור שני, ביטוי לאינטימיות ולאומץ.
"אור וצל, שחור ולבן, פשטות ודרמה , שני קטבים שמתקיימים יחד בהרמוניה מושלמת. שמלות ערב ארכיטקטוניות מבדי משי ומט, חליפות סטרוקטורליות, חולצות שקופות עם חצאיות עטופות , הכול מדויק, מינימלי ובלתי נשכח.
"זהו הצד הקולנועי של איילת, רגע של דממה לפני סצנה. אלגנטיות עם מתח, יופי שלא מבקש תשומת לב –היא פשוט שם, וכל החדר נעצר.
"במרכז הפרק הזה עומד הקסם שבשקט. גזרות נקיות, קווים חדים וצלליות רכות מבדים עשירים כמו קשמיר וצמר דקיק. הצבעוניות נעה בין לבן שמנת לשחור עמוק, עם נגיעות של אפור גרפי וחום טבעי".
"זהו החורף במלוא משמעותו - עונה של התבוננות פנימה, של דיוק ושל יופי שמתגלה דווקא כשהכול מאופק. כמו איילת עצמה, זו קלאסיקה שנשארת רלוונטית בכל זמן ובכל מקום.
לסיום נכתב: "איילת זורר מגלמת בהפקה הזו את דמות האישה שמסמלת אלגנטיות ישראלית עכשווית – נוכחות רגועה, אינטליגנציה רגשית ויופי טבעי שלא תלוי בזמן. במבט אחד, בתנועה קטנה, היא מצליחה לתפוס את מהות החורף – עונה של עומק, שקט והשתקפות".


צילום: טל עבודי

צילום: טל עבודי

צילום: טל עבודי
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה