תרבות ופנאי

השחקנית הענקית עוזבת את ישראל: "חיכיתי לזה הרבה זמן, וזה קורה"

רק לאחרונה היא חשפה את עצמה כשהכריזה על אלבום שכולו מוקדש לה ולא לדמות איתה היא מופיעה כבר שנים. בסרטון לעוקבים היא זרקה את הפצצה והפתיעה את כולם
מערכת ice |  3
שפיטה (צילום צילום מסך)
הזמרת והשחקנית רותם שפי, פרצה לתודעה הישראלית בתור דמות בשם "שפיטה". היא כבשה את הבמות ואת הרשתות בזכות הדמות ובמשך שנים כך הוכרה. 
לאחרונה היא החליטה לחשוף את עצמה כשהכריזה על אלבום בכורה ראשון כרותם שפי ובתחילת השנה היא אף שחררה סינגל ראשון מתוך אלבום שנקרא: "עין גדי". 
אלא שאמש, היא החליטה להחשף עוד קצת ושיתפה ברגע אישי מהלב. היא העלתה סרטון לעמוד האינסטגרם שלה ובו שיתפה את עוקביה כי היא עומדת לקראת צעד הבא וגדול בחייה וזה מעבר לחו"ל. 
"אני רוצה שתשמעו את זה ממני ולא מאיזה אתר רכילות ושלא יוציאו אותי איזו עוכרת ישראל", פתחה את דבריה. "זה פשוט יוצא לפועל, זה קורה - ואני סופר מתרגשת ואני מתה כבר לספר לכם על זה הרבה זמן", המשיכה בהתרגשות. 
האזינו לדבריה: 
מתוך אינסטגרם: the_real_shefita@

"ביום רביעי הקרוב ב-10:00 בבוקר, רילוקיישן", זרקה את הפצצה לאוויר. "אנחנו הולכים על זה. תכלס זה כבר היה אמור לקרות מזמן, אבל עם כל המלחמה וסבב ב' וסבב ג' ותכף מתחיל גם סבב ז'", הסבירה. 
לדבריה, "יוקר המחיה, ובסופר גנבים, ועכשיו גם התווספה לנו תינוקת קטנה למשפחה", ניסתה להסביר את המהלך. "הכי חשוב זה לשמור על הילדים ועל בריאות הנפש". אך הוסיפה: "אני כל כך אוהבת את המדינה הזאת - אבל אנחנו מנסים", הבהירה. 
"הקשר שלנו ימשיך להתקיים אתם יודעים", ניסתה להרגיע את הרוחות. "מה אכפת לכן לפרגן לי ולאחל לי שיהיה לנו בהצלחה? יאללה, בלי עין הרע. אוהבת אתכם", סיימה את דבריה.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    שלום ולא להתראות
    נפולת 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    קחו איתכם עוד כמה על הדרך
    סגור
  • 2.
    מצוין , מטהרים את האוויר של ארצנו. (ל"ת)
    אנא קני כרטיס בלי אפ 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 1.
    לצורך חסכון תקנו כרטיסים בכוון אחד אני כבר מתגעגע (סתם) (ל"ת)
    ברוך 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור