תרבות ופנאי

אל מול אלפים: שורד השבי הופיע בחגיגות 250 שנה לארה"ב

לרגל החגיגות, שורד השבי הוזמן באופן אישי לבצע דואט מיוחד על נושאת המטוסים הוותיקה. המופע המרגש התקיים בזמן קבלת הפנים ואל מול בכירים בממשל האמריקאי ובצבא האמריקאי
אלון אהל (צילום מסך טקס יום העצמאות)
לאחר שהוחזק במשך שנתיים בשבי חמאס ושוחרר במסגרת "הסכם 21 הנקודות" שעליו חתמו ישראל וארגון הטרור חמאס, שורד השבי אלון אהל החל את מסע השיקום שלו לפני מספר חודשים. 
לאורך כל תקופת השבי, מורשתו המוזיקלית של שורד השבי הדהדה בציבור. הוא נתפס כאחד מנגני הפסנתר הטובים של ישראל, ומאז שחרורו אף זכה לנגן במעמדים הגדולים ביותר. 
אמש (שבת) הוא זכה לעוד רגע היסטורי ומרגש כשעלה לנגן על נושאת המטוסים USS Nimitz בחגיגות ה-250 לארצות הברית אל מול בכירי הצבא וממשל ארה"ב.
האמן האמריקאי ג'ון אונדרסיק (Five for Fighting) וצי ארצות הברית (US Navy) הזמינו את אהל באופן אישי לבצע יחד איתם את הלהיט "Superman" על סיפונה של נושאת המטוסים הוותיקה, במסגרת אירועי "Freedom 250" - אירועי העצמאות המרכזיים של ארה"ב.
 
באירוע הגדול נכחו בכירי ממשל רבים ובכירים בצבא האמריקאי, בהם מפקד הצי, שגרירת ארה"ב באו"ם ורבים נוספים.
הביצוע שלא השאיר אף עין יבשה התקיים במהלך קבלת הפנים אל מול אלפי נוכחים ומול מטס כבוד אווירי. 
כזכור, במהלך טקס שהתקיים בחודש אפריל האחרון במשכן הנשיא בירושלים בו נבחרו 120 חיילים מצטיינים, בזכות המסירות, הגבורה והעבודה הקשה שלהם עלה שורד השבי אלון אהל לבצע את השיר "שיר ללא שם" בדואט עם לוחם גולני שנפצע.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה