תרבות ופנאי
אדוה דדון וידין גלמן בדרך לחופה: כל הפרטים על החתונה הנוצצת
ימים ספורים לפני החגיגה ב-31 ביולי, נחשפת תוכנית החתונה הייחודית של בני הזוג, שיארחו כ-300 מוזמנים במלון בוטיק בצפון הארץ לאורך סוף שבוע מלא
ההמתנה משתלמת: אדוה דדון וידין גלמן נמצאים בישורת האחרונה לקראת חתונתם שתיערך ב-31 ביולי. השניים החליטו לוותר על ערב חתונה שגרתי, ובמקום זאת ירימו חגיגה מתמשכת של סוף שבוע שלם.
לצורך המאורע המשמח, בני הזוג שריינו לעצמם מלון בוטיק בצפון הארץ. הקונספט הוא אירוע אינטימי ומשפחתי ככל האפשר, אליו יוזמנו כ-300 אורחים בלבד, ביניהם קולגות רבות של דדון ממסדרונות נווה אילן. כך על פי הפורסם של "ישראל היום".
בשל מגבלות המקום במלון הבוטיק, חלק מהאורחים ילונו במתחם עצמו בעוד אחרים ישוכנו במלונות סמוכים באזור. אורחים מחו"ל, אגב, לא צפויים להגיע. בניגוד לטרנד החתונות החשאיות בביצה (שכולל לרוב החרמת טלפונים בכניסה), דדון וגלמן ישמחו לראות את האורחים שלהם מתעדים ומעלים סטוריז בחופשיות.
עוד ב-
ומה לגבי הלוק? על גזרת הסטייל הופקדה הסטייליסטית שירן מאניה, כאשר הכלה צפויה להחליף לא פחות משתי שמלות במהלך החגיגות. את הערב ילווה זמר מוכר בהופעה חיה, שזהותו נשמרת כרגע בסוד. כעת, נותר רק לקוות שהמצב הביטחוני לא יתערב ברגע האחרון ויאפשר לכל אנשי החדשות והמוזמנים להגיע לחגוג עם הפאוור-קאפל של הביצה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



