תרבות ופנאי

הסופגניה החדשה שתכבוש את ישראל? רשת הגלידה במהלך מפתיע

הסופגניות משתלטות על שוק המאפים בשבועות האחרונים, כשהשיא עוד לפנינו. רגע לפני חנוכה, גם בתחום הגלידות מתחיל מאבק על פופולאריות מאכלי החג
ROL:AVIV - קולקציית הסופגניות של אמ:פמ (צילום מתוך הפרסומת)
רשת הגלידריות לג'נדה מציעה אלטרנטיבה לסופגניות הקלאסיות וגם המודרניות. לאוהבי הגלידה כל השנה מציעה רשת הגלידריות לג'נדה אופציה גם בימי החנוכה. כדורי גלידת גבינה, מעוצבים כסופגניות, ועליהן מוזלפים, ממש כמו על הדבר האמיתי, מגוון של רטבים.
לצד הרוטב של קונפיטורת תותים, ניתן להזליף מגוון רחב של רטבים נוספים, כמו:  שוקולד חם עם אגוזי לוז, שוקולד לבן חם עם אגוזי לוז, רטבים טבעוניים של שוקולד מריר וקרם פיסטוק, קרם הרשיז, קרם בייגלה, קרם לוטוס וקרם וופר - קרם שוקולד אגוזים עם שברי וופל.
לג'נדה מציעה בסניפיה מעל ל-70 טעמים, הנעשים לפי הנוסחאות המסורתיות לג'ילטו איטלקי. לקראת החורף מציגה לג'נדה טעמים חדשים הרשיז-אוראו ודונאטס-גלידה במיוחד לחנוכה.
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    חנוכה אחד שלא תקנו שום סופגנייה ונראה את החמדנים (ל"ת)
    הכוח אצלנו 12/2022/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור