תרבות ופנאי

הראפר יזוכה מאישום הרצח הכפול? "מבוי סתום"

תיק הרצח הכפול בו מואשם הראפר YNW Melly, מגיע לנקדת אין מוצא לאחר שחבר המושבעים לא הצליחו להגיע להכרעה במשפט
זירת פשע-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
הפאנל המונה 12 חברים הודיע ​​ביום שבת לשופט בית המשפט המחוזי בברוורד, ג'ון מרפי, שהם נמצאים במבוי סתום בשתי האישומים ברצח מדרגה ראשונה של הראפר העומד מאחורי השיר "Murder on My Mind" לאחר שלושה ימים של דיונים כך לפי דיווחי חוץ.
"אנחנו עדיין לא מצליחים להגיע להחלטה פה אחד", כתב חבר המושבעים לשופט בשבת, לפי מיאמי הראלד. "אנחנו מעריכים את העובדה שהיית כאן ומוכן לשרת", אמר מרפי למושבעים.
מלי - ששמו האמיתי הוא ג'מל מוריס שדים - מואשם שירה אנושות בחברי ילדותו אנתוני וויליאמס וכריסטופר תומאס ג'וניור באוקטובר 2018 בפורט לודרדייל, פלורידה. לטענת התובעים, מלי, וויליאמס (YNW Sakchaser) ותומאס (YNW Juvy) נסעו בג'יפ שבו נהג קורטלנד הנרי (YNW Bortlen) לאחר סשן הקלטות באולפן מקומי.
לטענתם, הראפר "המתאבד", בן 24, ירה והרג את וויליאמס ותומס ברכב והוא והנרי הסיעו את הגופות לאזור ליד האוורגליידס. התובעים טוענים כי מלי והנרי ירו לעבר הנוסע והצד האחורי של הג'יפ מבחוץ כדי שייראה כאילו הגברים המנוחים היו קורבנות של ירי בנסיעה.
עם זאת, התובעים טוענים כי בדיקות מראות שוויליאמס ותומאס נורו מתוך הג'יפ. הנרי הואשם כשותף בתיק ויישפט בנפרד. לאורך כל המשפט, הסנגורים ריכזו את עניינם סביב העובדה שהאקדח מעולם לא נמצא. הם גם אמרו למושבעים שלמלי אין מניע ברור להרוג את חבריו הקרובים.
מלי הודתה באשמה ב-2019. עקב תוצאות המשפט ככל הנראה, ינסו מחדש את התיק עם חבר מושבעים חדש.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה