תרבות ופנאי
לרגל המצב: רוחמה רז ואיתן משה בדואט מיוחד
"שעת רצון", הדואט המרגש של רוחמה רז ואיתן משה מחבר בין נשמות ומבהיר שמחומרי האהבה אפשר להגשים כל משאלה, ומול רוחות הזמן צריך לזכור תמיד שהבית כאן. את השיר כתב והלחין איתן משה לפני כ-5 שנים, בעקבות אסון שפקד את המשפחה, בעקבות המצב החליטו השניים לשנות חלק מהמילים
"שעת רצון", הדואט המרגש של רוחמה רז ואיתן משה מחבר בין נשמות ומבהיר שמחומרי האהבה אפשר להגשים כל משאלה, ומול רוחות הזמן צריך לזכור תמיד שהבית כאן. את השיר כתב והלחין איתן משה לפני כ-5 שנים, בעקבות אסון שפקד את המשפחה. אך ביחד עם רוחמה רז, החליטו שיש צורך בשינוי חלק מהמילים ויואב גינאי, מטובי הכותבים בארץ וזוכה שלושה פרסי אקו"ם, לקח על עצמו את המלאכה.
כעת, השיר מקבל משנה תוקף הן במילותיו והן במוזיקה המרגשת בעקבות המלחמה הנוראה שאנחנו חווים, ולמרות הצער והכאב החליטו רוחמה ואיתן להוציא את השיר דווקא עכשיו בתקווה לעשות טוב לעם ישראל ולהבהיר שאין לנו מקום אחר ושתמיד (כמילות השיר) "הבית כאן".
רוחמה רז משתפת: "בייחוד בימים אלו, כולנו מחכים לשעת רצון, אנו זקוקים לה, ומחכים שתגיע"
איתן משה משתף: "חיכינו עם שחרור הדואט לרגע הכי נכון לו, וכעת בימים המורכבים שאנו עוברים כמדינה, "שעת רצון" מהווה שיר של אחדות ותקווה. השיר אמנם נכתב על האבל האישי והמשפחתי שלי, אך התקופה האחרונה מוכיחה כי כולנו עם אחד, עם לב אחד, ולכן אני מקווה ומאמין שכולם יוכלו להתחבר אליו."
עוד ב-
יואב גינאי משתף: "בימים כל כך כואבים ודרמטיים, בהם אנחנו חולמים על שגרה מבורכת ושקט, המסר הכל כך מנחם של השיר "שעת רצון" נוגע כיום פי כמה בלבבות. אני בטוח שרבים במיוחד היום מזדהים וגם חיים את השורות: "שְׁנֵינוּ בְּטוּחִים כִּי גַּם אֵל מוּל רוּחוֹת הַזְּמַן, הַבַּיִת כָּאן!".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.שיר מאוד יפה, מסמל את התקופה (ל"ת)שמעון 11/2023/21הגב לתגובה זו1 0סגור
-
1.שיר מרגש רלוונטי מאוד לתקופה (ל"ת)עדי 11/2023/21הגב לתגובה זו2 0סגור



