תרבות ופנאי
רינה מצליח בווידוי חושפני: "לא מתגעגעת לחדשות, מיציתי את זה"
מגישת החדשות לשעבר עוסקת בימים אלו בעולם המשחק, כאשר היא השתתפה לאחרונה בצילומים לסדרת דרמה חדשה של HOT. בריאיון שהביאה במהלך ההשקה, נשאלה האם היא מתגעגעת לתחום בו עסקה בעבר, ועל כך ענתה: "מיציתי את הפרק הזה בחיים שלי"
רינה מצליח הייתה אחת ממגישות החדשות המוכרות ביותר בישראל, כשהיא בעלת קריירה עיתונאית עשירה במיוחד. לפני כמה שנים היא החליטה כי היא פורשת מעולם התקשורת, והחלה לחפש את עצמה בתחומים נוספים, כמו עולם המשחק. הבוקר (שני) נערכה השקה לדרמה חדשה של HOT בשם "טיטו ורוחו", אשר מצליח לוקחת בה חלק.
בריאיון שהביאה לmako היא מסרה כי היא "מחכה לתפקידים הבאים", ומאמינה כי זו "הקריירה שלי עכשיו". כמו כן, היא נשאלה על הקשר בין עולם התקשורת לעולם המשחק ואמרה כי מה שעוסקת בו כרגע, הרבה יותר מעניין אותה מחדשות. היא כינתה את התחום ממש כחלום ילדות, והיא מרגישה שיש לה "פרק ב'" בחיים.
עוד ב-
כמו כן, היא נשאלה האם היא מתגעגעת לעולם בו היא שימשה ככתבת ומגישת חדשות, ועל כך היא ענתה: "לא, באמת שלא. אני מיציתי את הפרק הזה בחיים שלי. עשיתי מלחמות, הסכמי שלום... עכשיו צריך לתת לדור הבא לעבוד". בכך למעשה השיבה על השאלות של כולנו, ולמעשה הצהירה שהיא לא מעוניינת לחזור לתחום הזה יותר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.לא צריך.מכבסת קושמרו קובן מחליפה מצויין. (ל"ת)שמאל התקשורת 02/2024/06הגב לתגובה זו0 0סגור



