דיגיטל וטק
העתיד על השולחן: החברה הישראלית מתקדמת לכיבוש המטבחים בארה"ב
חברת הפוד-טק הישראלית סבוריט, שפיתחה רובוט לייצור דיגיטלי מתקדם של מוצרי מזון בהתאמה אישית, מתקדמת לקראת חדירה לשוק האמריקאי: חתמה על הסכם ניהול מסחרי עם חברת ליווי מובילה

חברת הפוד-טק הישראלית סבוריט (SavorEat) הודיעה על חתימת הסכם ניהול מסחרי עם חברה אמריקאית מובילה המתמחה בליווי חברות בינלאומיות בכניסתן לשוק האמריקאי ומתן פתרונות אסטרטגיים בענף ההסעדה והמטבחים המוסדיים. ההסכם נועד להאיץ את המעבר של סבוריט משלב הפיתוח לשלב המסחור של טכנולוגיית ה"רובוט-שף" שלה, דגם 2.0, בשוק האמריקאי.
במסגרת ההסכם חברת הניהול תוביל את הפעילות המסחרית של סבוריט בארצות הברית, תוך אספקת תשתיות תפעוליות נרחבות, הכוללות משרדים, מערך קשרים מקצועי וניסיון מוכח בשוק המקומי. כחלק מההיערכות, סבוריט התקינה יחידת "רובוט-שף" במשרדי החברה בשיקגו, אשר תשמש כמרכז הדגמה שיאפשר להציג את הטכנולוגיה בפני שותפים ולקוחות פוטנציאליים.
הרובוט-שף של סבוריט הוא מתקן רובוטי ידידותי לסביבה, המיועד לשימוש על משטחי עבודה, בעל יכולות ייצור דיגיטלי מתקדם של מוצרי מזון בהתאמה אישית (בישול וצליה, ולרבות יכולות הדפסה בתלת-ממד). היחידה הרובוטית ידידותית לסביבה, פועלת באופן עצמאי ללא מעורבות יד אדם ומסוגלת לייצר מוצרי מזון באיכות עקבית ובזמן אמת, ישירות בנקודת ההסעדה. דגם 2.0, המיועד לייצור סדרתי ומסחרי, כולל שיפורים משמעותיים לעומת הדגם הקודם, ובהם תפוקה גבוהה יותר, מראה משודרג, גודל נוח להפעלה ועמידה בתקנים בינלאומיים.
עוד ב-
רחלי ויזמן, מנכ"לית סבוריט: "אנו רואים בשיתוף הפעולה הזה שלב משמעותי נוסף במסע שלנו לקראת מסחור ושיווק בשוק האמריקאי. החדשנות שפיתחנו – המשלבת בין פוד-טק לרובוטיקה – פותחת דלת לעולם חדש של פתרונות לתעשיית ההסעדה. בזכות ההתייעלות הארגונית, המיקוד של הצוות המסור וההתקדמות בפיתוח, הצלחנו להתקדם לשלב המסחרי. אני מאמינה כי בעתיד הקרוב נבחן שיתופי פעולה אסטרטגיים נוספים שיאיצו את אימוץ טכנולוגיית ה'רובוט-שף' בארה"ב".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה