דיגיטל וטק

צפו: האם הגלקסי החדש של סמסונג שורד נפילה מגובה?

סמסונג חשפה בחודש שעבר את הדגם המתקדם Galaxy S25 Edge. מבחן עמידות חדש בוחן האם הוא מסוגל לעמוד בהבטחות. האם שרד את הנפילה?
רפאל בן זקרי | 
Galaxy S25 Edge (צילום סמסונג, אילוסטרציה, AI)
סמסונג חשפה לאחרונה את ה-Galaxy S25 Edge – מכשיר דק במיוחד בעובי של 5.8 מ"מ בלבד, כחלק מסדרת ה-Galaxy S25 שהוצגה מוקדם יותר השנה. לצד העיצוב האלגנטי והנתונים המרשימים, מתברר כי עמידות היא נקודת תורפה משמעותית שלו.
סרטון חדש שמציג מבחן נפילה חושף כי מסך המכשיר נשבר כבר מהנפילה הראשונה – תוצאה שמעלה שאלות לגבי עמידותו בשימוש יומיומי.
 
המכשיר מצויד בזכוכית Gorilla Glass Ceramic 2 של קורנינג, שמציעה שיפור בעמידות הודות לשילוב של גבישים בתוך מבנה הזכוכית. עם זאת, בניסוי שבו ה-S25 Edge נפל מגובה המקביל להחזקת המכשיר ליד האוזן – גובה ריאלי למרבית הנפילות – המסך נשבר כבר במכה הראשונה. גם גב המכשיר נסדק לאחר נפילה שטוחה מגובה דומה.
לפי הסרטון, התקווה היחידה להימנע מנזק של ממש היא שהמכשיר ייפול בזווית כזו שהמסגרת תקבל את הפגיעה במקום הזכוכית – תרחיש נדיר למדי בנפילות אמיתיות. כאשר זכוכית פוגשת בבטון, התוצאה כמעט תמיד ברורה מראש – וה-S25 Edge אינו שונה בהקשר זה ממכשירים אחרים, חרף ההבטחות לשיפור בחוזק.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה