דיגיטל וטק

ענקית הייעוץ הטכנולוגי מתריעה: מי שלא יעמוד בתנאי הזה - יפוטר

חברת הייעוץ הטכנולוגי Accenture הודיעה כי עובדים שלא יפתחו מיומנויות בתחום ה-AI, יפוטרו. כחלק מתוכנית הייעול שגיבשה, החברה החלה להכשיר מחדש כ-550 אלף עובדים לתחום ה-AI הגנרטיבי
מערכת ice | 
סגירה-אילוסטרציה (צילום shutterstock, freepik)
Accenture, חברת הייעוץ הטכנולוגי הצהירה כי היא תפטר עובדים שלא ירכשו מיומנויות בתחום הבינה המלאכותית. על פי הדיווח של אתר CNBC, ג'ולי סוויט, מנכ"לית החברה הבינלאומית, סיפרה כי נוכח העובדה שמהפכת ה-AI תופסת חלק נכבד בחיינו, היא מצפה מהעובדים לרכוש מיומנויות וכלים חדשים בתחום המתפתח. 
במידה ואלו לא ידאגו לפיתוח המיומנויות שלהם בתחום ה-AI, חברת הייעוץ הטכנולוגי תיאלץ להיפרד מהם. מהלך זה יתבצע כחלק מהתוכנית לפיטורי עובדים החדשה שגובשה על ידי הנהלת החברה.
עוד סיפרה מנכ"לית Accenture, כי החברה החלה להכשיר מחדש כ-550 אלף עובדים לתחום ה-AI הגנרטיבי. במקביל, ההנהלה ערכה תוכנית ייעול בהיקף של 865 מיליון דולר לששת החודשים הקרובים, שכוללת פיצויים למפוטרים וצמצום כוח האדם שלה. לדבריה, התוכנית האסטרטגית לא רק תסייע מבחינת ייעול העובדים אלא תחסוך לחברה יותר ממיליארד דולר. 
במקביל לכך, החברה מעוניינת להגדיל את כוח האדם שלה ועד כה היא הצליחה לגייס כ-77 אלף מהנדסי AI וטכנולוגיית מידע. כזכור, במהלך השנה הודיעה החברה על צמיחה של 7% בהכנסותיה ל-69.7 מיליארד דולר. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה