דיגיטל וטק

הפועל תל אביב ראש בראש עם ברצלונה ואפל: התחרות אליה מועמדת

לצד מותגי על ברחבי העולם, האפליקציה הרשמית של המועדון שנוצרה רק בתחילת העונה מועמדת לפרס גדול ויוקרתי במיוחד
מערכת ice | 
אוהדי הפועל תל אביב (צילום Danny Maron/Flash90)
הפועל תל אביב שחווה עד כה עונה אדירה מבחינתה הודיעה כי האפליקציה הרשמית של המועדון שנוצרה רק בתחילת העונה מועמדת לפרס ה-Webby Awards – ״האוסקר של האינטרנט״.
האפליקציה הרשמית של המועדון נכנסה לרשימה המכובדת של המועמדים לפרס ה-Annual Webby Awards, הנחשב לאחד הפרסים היוקרתיים בעולם הדיגיטל והחדשנות, ומכונה ברחבי התעשייה ״האוסקר של האינטרנט״.
המועמדות בקטגוריית Entertainment, Sports & Events מהווה הכרה בינלאומית בפיתוח המתקדם, בעיצוב, ובחוויית המשתמש הייחודית שהאפליקציה מעניקה לאוהדי הפועל תל אביב.
תחרות ה-Webby Awards כוללת מדי שנה את האפליקציות והחברות המובילות בעולם. בין המשתתפים והזוכים בשנים האחרונות ניתן למצוא ארגונים מובילים וקבוצות גדולות ביניהם: FC Barcelona (זוכת השנה החולפת), ESPN, NFL, APPLE+ Fitness.
מהפועל תל אביב נמסר: "המועמדות מציבה את המועדון בשורה אחת עם מותגים גלובליים מובילים, ומהווה הישג משמעותי עבור המועדון".
במקביל לתחרות היוקרתינת, במועדון האדום מתכוננים למשחק מול היריבה המושבעת, בית"ר י-ם באצטדיון טדי ביום חמישי. הקבוצה מגיעה מעודדת לאחר הניצחון 0:3 על מ.ס אשדוד בסיבוב ח' של גביע המדינה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה