השוק
בהיקף 2.4 מיליארד דולר: פאגאיה הישראלית חתמה על הסכם ענק
פאגאיה חתמה על הסכם עם פירמת ההשקעות המובילה בלו אאול קפיטל לרכישת הלוואות צרכניות בהיקף של עד 2.4 מיליארד דולר דרך הרשת של החברה במהלך השנתיים הקרובות. המייסד גל קרובינר: "מדגיש את האיכות והביקוש הגובר לנכסים המיוצרים ברשת שלנו"
פאגאיה, חברת הטכנולוגיה שהוקמה בישראל ופועלת כיום בכל העולם כשהיא מספקת פתרונות מוצר מבוססי AI למערכת הפיננסית, הכריזה היום (חמישי) על הסכם ענק שחתמה עם פירמת ההשקעות המובילה בלו אאול קפיטל (Blue Owl Capital). ההסכם שחתמה החברה הינו לרכישת הלוואות צרכניות בהיקף של עד 2.4 מיליארד דולר דרך הרשת של פאגאיה במהלך השנתיים הקרובות.
הוודאות בהסכם הרכישות העתידי של מוצרי פאגאיה, מאפשרת לה מבחינת ההון לממן את מתן הלוואות באופן יעיל, לפעילות שממשיכה להיות מקור מימון צומח ביותר לצד תוכנית ה-ABS המובילה בשוק של פאגאיה, אשר גייסה יותר מ-26 מיליארד דולר מאז הקמתה.
גל קרובינר, מייסד-שותף ומנכ"ל פאגאיה, ציין: "ההשקעה של Blue Owl מדגישה את האיכות והביקוש הגובר לנכסים המיוצרים ברשת שלנו. בנינו תוכנית מימון חסינה ומגוונת שממשיכה לתמוך את דריסת הרגל שלנו במערכת ההלוואות בארה"ב".
עוד ב-
איוון זין, ראש אשראי אלטרנטיבי ב-Blue Owl, הוסיף: "עסקה זו מדגימה את התפקיד שאשראי פרטי יכול למלא בתמיכה בתעשיית ההלוואות הצרכניות בארה"ב. ההסכם החדש שלנו עם פאגאיה יסייע למלווים ברחבי המדינה ויספק ללווים פוטנציאליים רבים גישה להון שהם זקוקים לו. אנו מצפים לחזק ולהרחיב את מערכת היחסים הזו עם פאגאיה בשנים הקרובות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



