השוק
שיא של כל הזמנים בהכנסות: ענקית הטק הישראלית מתפוצצת ב-2024
רדקום, פרסמה את דוחותיה לרבעון הרביעי ולשנת 2024. חברת הטכנולוגיה הישראלית הנסחרת גם בנאסד"ק, ממשיכה במגמת הצמיחה כשהיא רושמת שיא חדש בהכנסות שנמצאות בעלייה זה השנה חמישית ברציפות | עונת הדוחות
חברת הטכנולוגיה הישראלית רדקום, המספקת לחברות תקשורת פתרונות בנוגע לתובנות על רשת התקשורת ונסחרת גם בנאסד"ק, פרסמה היום (חמישי) את תוצאותיה הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת 2024. בנתוני הדוחות רדקום בהובלת המנכ"ל בני אפשטיין, ממשיכה במגמת הצמיחה כשהיא רושמת עלייה בהכנסות שנה חמישית ברציפות.
ברדקום מפרסמת את דוחותיה לשנת 2024, עם שיא הכנסות של 61 מיליון דולר, עלייה של 18.3% בהשוואה לשנת 2023, אז עמדו ההכנסות על 51.6 מיליון דולר. הרווח הנקי על בסיס GAAP לשנה כולה עמד על 7 מיליון דולר, או 0.43 דולר למניה מדוללת, לעומת רווח של 3.7 מיליון דולר, או 0.24 דולר למניה בשנה שעברה.
הרווח הנקי על בסיס Non-GAAP לשנת 2024 היה 13.5 מיליון דולר, או 0.83 דולר למניה מדוללת, עלייה משמעותית לעומת 10.2 מיליון דולר, או 0.67 דולר למניה ב-2023. ברבעון הרביעי של 2024, ההכנסות הסתכמו ב-16.3 מיליון דולר, צמיחה של 16.1% ביחס לרבעון הרביעי של 2023.
למרות צמיחה ברווח הכולל, הרווח הנקי על בסיס GAAP ברבעון הרביעי היה 2.2 מיליון דולר, ירידה קלה לעומת 2.6 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד, שהוסברה בהכנסות ריבית נמוכות יותר עקב ירידת שיעורי הריבית.
הרווח הנקי Non-GAAP ברבעון הרביעי עמד על 3.8 מיליון דולר, יציבות לעומת הרבעון הרביעי של 2023. בעקבות התוצאות החיוביות, ברדקום מציבה יעד צמיחה דו-ספרתי להכנסות לשנת 2025, בטווח של 12%-15% בהשוואה לשנה החולפת.
מנכ"ל רדקום בני אפשטיין, התייחס לנתוני הדו"ח ומסר בתגובה: "2024 הייתה שנה שוברת שיאים עבור רדקום, הודות לביצועים יוצאי דופן של הצוות ולהישגים מרשימים. חצינו את אמצע טווח תחזית ההכנסות השנתית שלנו, וציינו שנה חמישית ברציפות של צמיחה, תוך שיפור משמעותי ברווחיות".
"הביצועים שוברי השיאים שלנו מדגישים את העוצמה של פתרון הבטחת האיכות מבוסס הענן ובינה מלאכותית הגנרטיבית שלנו, שמפעילי תקשורת זקוקים לו לשיפור היעילות ולאספקת חוויות לקוח יוצאות דופן. כפי שהודענו לפני כחודש, לאחר תהליך בחירה קפדני, זכינו בחוזה רב-שנתי עם Norlys, הבעלים של Telia Denmark. זכייה זו מדגישה את מעמדה של רדקום בשוק ומשקפת את ההצלחה של ההשקעה במכירות ושיווק באירופה" כך לפי דבריו של אפשטיין.
עוד ב-
אפשטיין, סיכם: " במבט קדימה ל-2025, אני נרגש להוביל את רדקום ומאמין שהטוב עוד לפנינו. אנו צופים צמיחה בהכנסות לשנת 2025 של 12% עד 15% עם נקודת אמצע של 69.2 מיליון דולר - המייצגת עלייה של 13.5% בהשוואה ל-2024".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



