השוק
סטארט-אפ הסייבר שמגייס 50 מיליון דולר להגנה על סביבות ענן
חברת הסייבר הישראלית Sentra הודיעה סבב גיוס נוסף שנועד להרחיב את פעילותה בתחום הגנת סביבות הענן – תחום שהופך קריטי ככל שיותר ארגונים מאמצים טכנולוגיות AI מתקדמות

חברת הסייבר הישראלית Sentra הודיעה על השלמת סבב גיוס B בהיקף של 50 מיליון דולר, בעיתוי שבו יותר ויותר ארגונים נדרשים להגן על מידע רגיש בסביבות ענן ו-AI דינמיות. בכך, מגיע סך הגיוס הכולל של החברה ליותר מ-100 מיליון דולר.
הסבב הובל על ידי Key1 Capital והשתתפו בו גם המשקיעים הקיימים Bessemer Venture Partners, Zeev Ventures, Standard Investments ו-Munich Re Ventures.
הטכנולוגיה של Sentra מאפשרת לארגונים למפות, לסווג ולהגן על מידע רגיש בסביבות ענן מרובות, תוך התאמה לאתגרים החדשים של עולמות הבינה המלאכותית.
החברה דיווחה על צמיחה של מעל 300% בשנה החולפת ואימוץ מואץ של הפלטפורמה שלה על ידי לקוחות בינלאומיים, בהם חברות Fortune 500. הגיוס החדש צפוי לתמוך בהתרחבות הצוות, האצת החדשנות והעמקת יכולות המוצר – במיוחד בעידן שבו שימוש בטכנולוגיות GenAI ועוזרי AI מחריף את אתגרי האבטחה.
עוד ב-
Sentra מציעה אלטרנטיבה לפתרונות אבטחה מסורתיים, עם שכבת הגנה שמתממשקת בקלות לסביבות היברידיות, ומספקת נראות ושליטה במידע – גם כשהוא מתפזר בין אפליקציות, משתמשים וסוכנים אוטונומיים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה