השוק
יום המסחר בבורסה ייערך כסדרו? זו ההחלטה שהתקבלה
שר האוצר בצלאל סמוטריץ' ויושב ראש הרשות לניירות ערך עו"ד ספי זינגר סיכמו שיום המסחר בבורסה ייערך מחר כסדרו, למרות המתיחות הביטחונית, החלטה זו התקבלה על מנת להמשיך את תפקוד המשק והכלכלה בישראל
בעקבות מבצע "עם כלביא" שוחחו הערב שר האוצר בצלאל סמוטריץ' ויושב ראש הרשות לניירות ערך, עורך דין ספי זינגר והחליטו כי מחר יתקיים יום המסחר בבורסה כסדרו, זאת על מנת לשמור על המשך הרציפות התפקודית של המשק וכלכלת ישראל. החלטה זו התקבלה בתיאום מלא עם פיקוד העורף ותיושם בהתאם להנחיות.
כזכור, עוד ביום חמישי האחרון עוד לפני תחילת מבצע "עם כלביא" והתקיפות הישראליות על מתקני הגרעין של איראן. נסגרה הבורסה לניירות ערך עם ירידות שערים במדדים המרכזיים, ככל הנראה עקב הדיבורים והאפשרות לתקיפה ישראלית על מתקני הגרעין באיראן, שאכן גם קרתה בסופו של דבר.
עוד ב-
בלילה בין חמישי לשישי יצאה ישראל למבצע "עם כלביא" במטרה להשמיד את מתקני הגרעין של איראן. כבר במכת הפתיחה הושגה הצלחה והשמדת כל השדרה הצבאית של איראן ומשמרות המהפכה, בנוסף לפגיעה ישירה בחלק מאתרי הגרעין ומתקנים לייצור טילים בליסטים. בתגובה שלחה איראן עשרות טילים בליסטים לשטחי מדינת ישראל מהם נהרגו שלושה אזרחים ונפצעו מעל מאה ישראלים נוספים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



