השוק
הולנדיה בעסקת ענק: זו החברה שרכשה בעשרות מיליוני שקלים
מהפכה דיגיטלית בענף השינה: הולנדיה רוכשת את פנדה הום בעיסקה דרמטית של 60-80 מיליון שקל
צעד אסטרטגי מרשים בתחום המזרנים במשק הישראלי: חברת הולנדיה, ענקית מערכות השינה והמזרנים, מודיעה על רכישתה של פנדה הום, אחת החברות הצומחות והמבטיחות ביותר בענף.
על פי הפרסום בכלכליסט העיסקה המרהיבה, המוערכת בין 60 ל-80 מיליון שקל, מסמנת את המהלך הראשון והמשמעותי ביותר של הולנדיה מאז נכנסה לבעלותה של גרין לנטרן שבניהולו של ריצ'י האנטר. מיליון שקל נזיל ו-7% ממניות הולנדיה יחולקו לאבי גרוס, המייסד החזוני של פנדה, במסגרת הסכם פורץ דרך זה.
המהלך הזה מייצג התנגשות מרתקת בין שני עולמות שונים לחלוטין בתעשיית המזרנים והשינה. הולנדיה, בעלת היסטוריה של 43 שנים וחנויות פיזיות במחזור של כ-400 מיליון שקל, מתמחה בהפניית מוצרי יוקרה לפלח השוק המבוסס ביותר. לעומתה, פנדה הום היא תופעה דיגיטלית חדשה שהוקמה ב-2018 בידי אבי גרוס, יזם שצבר הון בשיווק טקסטיל מהמזרח הרחוק לארה"ב.
עוד ב-
הרכישה הזו מייצגת יותר מעיסקה פיננסית היא מהווה ניסיון אמיץ של הולנדיה לבצע מהפכה דיגיטלית ולחדור לפלח השוק הצעיר כאשר החברה אולי מצטיירת כמזוהה יותר עם קהל מבוגר יותר
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



