השוק
חברת הביטוח הישראלית חוגגת: השלימה גיוס של כ-341 מיליון שקלים
ביטוח ישיר השלימה גיוס של כ-341 מיליון שקלים. במסגרת המכרז המוסדי, נרשמו ביקושים בסך של כ-609 מיליון שקלים, מהם החברה בחרה לקבל התחייבויות מוקדמות לרכישת תעודות התחייבות בהיקף של כ-339 מיליון שקלים
חברת ביטוח ישיר הודיעה כי היום (ראשון) היא השלימה בסוף השבוע גיוס מוצלח של כ-341 מיליון שקלים. במסגרת המכרז המוסדי, נרשמו ביקושים של כ-609 מיליון שקלים, מהם החברה בחרה לקבל התחייבויות מוקדמות לרכישת תעודות התחייבות בהיקף של כ-339 מיליון שקלים. עוד נודע, כי הריבית במכרז נסגרה על 5.13%.
תעודת התחייבות ז' היא שקלית לא צמודה בעלת מח"מ של כ-6 שנים, והיא מדורגת ע״י מידרוג בדירוג A2 עם אופק יציב. את ההנפקה הובילו לאומי פרטנרס חתמים ודיסקונט קפיטל חיתום.
התמורה שתתקבל בעד תעודות ההתחייבות אשר הונפקו במכרז מכוח דוח הצעת המדף, הוכרה על ידי הממונה על שוק ההון, ביטוח וחיסכון, במשרד האוצר, כמכשיר הון רובד 2 בידי החברה, והיא מיועדת להחליף סדרה בסכום דומה (315 מיליון שקלים) שתיפרע בחודש נובמבר הקרוב.
בחודש אוגוסט דיווחה החברה על תוצאותיה הכספיות לסיכום הרבעון השני והמחצית הראשונה של שנת 2025. על פי הנתונים, ביטוח ישיר רשמה רבעון שיא עם רווח של 101 מיליון שקלים, זינוק של כמעט 100% לעומת הרבעון המקביל אשתקד, בו היא הרוויחה כ-53 מיליון שקלים.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



