השוק
איתן יוחננוף בעקיצה לרמי לוי, ויקטורי ושופרסל? "לא אוהבים להיות רמאים"
בעלי רשת יוחננוף מספר בראיון מרתק על נושא התת רשת והקופות העצמאיות: "אנחנו לא כל כך אוהבים להצמיד את זה למותג שלנו, אנחנו גם לא אוהבים להיות רמאים אתה יודע לקרוא לזה בשם אחר ולשחק משחקים שאנחנו לא אוהבים"
בראיון מרתק בפודקאסט "רכבת ההשקעות", מנכ"ל רשת יוחננוף חושף את הפילוסופיה העסקית שהפכה מחסן סיטונאי משפחתי בחולון לאימפריית קמעונאות בשווי למעלה מ-4 מיליארד שקלים. בראיון הוא מביע ספקנות כלפי מגמות מסוימות כמו מכירת מזון מקוונת או תת רשתות קטנות יותר.
יוחננוף אומר בראיון המרתק: "הציבור רוצה לקנות בזול אין ספק שיוקר המחיה בהחלט דוחף את הצרכנים לקנות בזול וזה הולך ונהיה ספורט לאומי לקנות בזול. זה לא חוכמה לקנות יקר ולכן כשאתה אומר על חנויות עירוניות האם הפוטנציאל קיים שמה, אז עובדתית בהחלט זה חנויות שנותנות שירות ואין ספק שהנתון הזה שנקרא קרוב לבית הוא המוביל".
על נושא התת רשתות הוא אומר: "אם אתה רוצה לתת חנות טובה עם אפשרות טוב עם מגוון נכון אז אתה צריך לגבות מחירים אחרים. ואנחנו לא כל כך אוהבים להצמיד את זה למותג שלנו, אנחנו גם לא אוהבים להיות רמאים אתה יודע לקרוא לזה בשם אחר ולשחק משחקים שאנחנו לא אוהבים. להיות שמה זה לא מתאים לנו, אנחנו מאוד מאמינים בשקיפות בגישה של שקיפות ובמקצוענות ולא אוהבים למכור הצגות. אוהבים לעשות את האמת אבל באמת צריך ללמוד. אנחנו לא אומרים לא לשום קונספט בתוך הענף המזון אנחנו מאוד"
עוד ב-
על הפרידה האיטית מקופאיות לטובת קופות חכמות: "באפיון של הצרכנים גם בקו הקופות אתה רואה ש-30 קופות עבר לשש קופות שירות אישי ו-26 קופות. ברגע שהוא יודע שהוא נכנס והוא נתקע בחנות זה מבאס אותו וגורם לו לפעמים לדלג על זה מחוסר זמן, לדלג על על קנייה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.יוחונוף מספר אחדקובי 10/2025/02הגב לתגובה זו1 0צריכים להוקיר את יוחונוף על מחירים נמוכים ישירות גבוהה בכל הסניפים.המבצעים שקופים בלי התנאות. הלקוח מרגיש יחס מכובד. כל זה מעבר למגוון עצום על המדפים.זה לא מובן מאליו.כל הכבוד.??סגור
-
4.מרוצה ממחלקת הדגים ביוחננוף (ל"ת)גם בשר יש בשפע 10/2025/02הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.כמה אחוזי הנחה על החיסכון בקופאיות? (ל"ת)גלעד 10/2025/02הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.סופר סל יוחננוףרוני גלמדי 10/2025/02הגב לתגובה זו0 0לא ראיתי ברמי לוי רמאות,אך סופר סל ויוחננוף יקרים ,הפרות והירקות ברמי לוי באיכות ירודה יותר אך מי שירצה יקנה לא מכ ריכים את אף אחד,אך אין רמאות ברמי לויסגור
-
1.סימון מחיריםדר דוד 10/2025/01הגב לתגובה זו0 0יוחננוף היא רשת טובה למדי אבל בסניף עקרון סימון המחירים הן על המדף והן על המוצר לקוי מאד. גם החנות הפכה לא מסודרת יחסית לעבר. כדאי שתדעג לשפר כי המתחרים דוגמת חצי חינם ברחובות עוברים אתכם וחבל כי הייתם מובילים.סגור



