השוק

הקבוצה שפרסמה נתוני רבעון אדיר: "זינוק של 27% בהכנסות"

קבוצת אקסל מפרסמת את הכנסות הרבעון השלישי, שזינקו ב-27%  לכ-109 מיליון ש״ח, ההכנסות החוזרות טיפסו ל-43 מיליון ש״ח ורכישות אסטרטגיות בחיזוק תחומי ה-IT, הענן וה-AI מעמיקות את מיצוב הקבוצה

מערכת ice | 
רונן שור, מנכ״ל קבוצת אקסל סולושנס (צילום יחצ, shutterstock)
קבוצת אקסל פרסמה את תוצאות הרבעון השלישי ותשעת החודשים הראשונים של שנת 2025 ורושמת גידול משמעותי בכל המדדים המרכזיים.
ההכנסות ברבעון זינקו לכ-109 מיליון ש״ח, זינוק של כ-27% לעומת הרבעון המקביל אשתקד, והרווח הגולמי טיפס בכ-28% לכ-23 מיליון ש״ח.
ההכנסות החוזרות זינקו ב-33% והסתכמו בכ-43 מיליון ש״ח. הרווח הנקי המתואם, בנטרול הפחתת עודפי עלות, גדל בכ-13% והסתכם בכ-3.8 מיליון ש״ח. ה-EBITDA המתואם עלה בכ-19% והגיע ל-8 מיליון ש״ח.
לדברי רונן שור, מנכ״ל אקסל, תוצאות הרבעון מדגישות את עוצמת הקבוצה ואת מהירות הצמיחה שלה. במהלך הרבעון השלימה אקסל שני מהלכים אסטרטגיים משמעותיים: רכישת השליטה בחברת סינאל שהרחיבה את פעילותה לעולמות ה-IT, ורכישת חברת Appreal שממנה הושקה פעילות אקסל קלאוד לחיזוק יכולות הפיתוח הגלובליות, שירותי הענן ו-AI של הקבוצה. במקביל המשיכה הקבוצה לפתח את תחומי הסייבר, הענן והטלקום ולהעמיק את פעילות השירותים המנוהלים.
במהלך תשעת החודשים הראשונים של 2025 ההכנסות של החברה עלו לכ-298 מיליון ש״ח, גידול של כ-21%, והרווח הגולמי טיפס ל-64 מיליון ש״ח, גידול של כ-27%.
ההכנסות החוזרות זינקו בכ-38% לכ-119 מיליון ש״ח, וה-EBITDA המתואם עלה בכ-13% והגיע ל-21 מיליון ש״ח. החברה מדווחת על שיעור רווח גולמי של 21.5% בהשוואה ל-20% בתקופה המקבילה אשתקד.
החברה היא המפיצה הגדולה בישראל של סיסקו ומספקת ללקוחותיה שרתים, פתרונות ענן, תוכנות ייעודיות, ציוד תקשורת ומערכות וידאו וטלפוניה. ב-2024 הקימה אקסל את אקסל אינטליגנס המספקת שירותי AI ללקוחות עסקיים וגופים ממשלתיים בארץ ובעולם. לאחרונה רכשה הקבוצה את השליטה בחברת סינאל הציבורית המתמחה בעולמות השכר והנוכחות.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה