השוק

עסקת ענק בתקשורת הישראלית: YES ברכישה של עשרות מיליוני שקלים

חלל תקשורת חתמה על הסכם עם YES, למתן שירותי תקשורת לוויינית, לתקופה של 34 חודשים, תמורת כ-32.5 מיליון שקל
מערכת ice |  2
חברת yes (צילום shutterstock)
חלל תקשורת הודיעה היום (ראשון) כי חתמה על הסכם עם חברת התקשורת YES על התקשרות בהסכם חדש למתן שירותי תקשורת לוויינית, לתקופה של 34 חודשים, החל מ-1 במארס 2026. ההכנסות המרביות הצפויות לחלל-תקשורת מההסכם הן בהיקף מירבי של כ-32.5 מיליון שקל (10.5 מיליון דולר). 
בהתאם להוראות ההסכם, עומדת ל-Yes הזכות להביא את העסקה לכדי סיום לפני תום תקופת ההתקשרות, ובמקרה כזה ההכנסה הצפויה לחלל תקשורת במקרה של קיצור התקופה מצד Yes, לא תהיה נמוכה מכ-17 מיליון שקל (5.5 מיליון דולר).
מנכ״ל חלל תקשורת, דן זיצ׳ק, הביע את שביעות רצונו מההסכם החדש עם Yes ומסר: "ההסכם עם Yes מבטא את שביעות רצונה מהשירותים שהיא מקבלת מאיתנו, ואני שמח על ההחלטה להאריך את ההתקשרות בינינו".
לסיום מסר מנכ"ל חלל תקשורת, דן זיצ׳ק, כי "לאחר השלמת הסדר החוב, חלל תקשורת פועלת במרץ לקידום עסקאות חדשות ולפיתוח מנועי צמיחה נוספים, ואני שמח לראות שקצב העסקאות שלנו תואם את המסלול שהתווינו וממשיך לחזק את פעילות החברה״. 
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    לא היו אמורים להפסיק עם זה? (ל"ת)
    אג 03/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    תפסיקו לצמצם את ערוצי הלווין! התקשורת הכי אמינה
    לקוח מאוכזב 03/2026/09
    הגב לתגובה זו
    1 1
    והממירים הכי טובים. יש לי גם נטפליקס וגם פריטי וי וביום שיס תהיה כמותם אבטל את מנוי יס של 25 שנה.
    סגור