השוק
הישראלית מגייסת 50 מיליון דולר: "עסקאות של 100 מיליון דולר בשנה"
הסטארטאפ הישראלי מודיע היום על גיוס נוסף בהיקף שווי של 50 מיליון דולר. ההזמנה הנוכחית מצטרפת לצבר הזמנות אדיר בשנה האחרונה - שעומד על 100 מיליון דולר
חברת הסטארט-אפ Unframe (אנפריים), שמודיעה היום על הישג מסחרי יוצא דופן: אנפריים מודיעה על גיוס של 50 מיליון דולר בסבב B, בהובלת קרן Highland Europe ובהשתתפות המשקיעים הקיימים Bessemer Venture Partners, Craft Ventures, TLV Partners, Third Point Ventures, Cerca Partners ו-Vintage Investment Partners. בעקבות הסבב הנוכחי, סך הכל ההון שגייסה החברה מאז הקמתה עומד על 100 מיליון דולר.
אנפריים מפתחת פלטפורמת AI שמאפשרת לארגונים להפוך צרכים עסקיים לפתרונות AI מותאמים ומבצעיים בתוך ימים במקום חודשים. לקוחות רבים הגיעו לחברה לאחר שניסיונות קודמים שלהם להטמיע בינה מלאכותית בארגון נכשלו.
הפלטפורמה מבוססת על אבני בניין טכנולוגיות שפיתחה החברה ועל The Framery, פלטפורמת AI פתוחה שמתחברת באופן מלא למערכות הליבה ולתשתיות הקיימות של הלקוחות. הפתרונות פועלים בענן של הלקוח, בסביבה מקומית (On-Premises) או במודל SaaS מנוהל. החברה כבר רושמת צמיחה של 400% בהכנסות מלקוחות קיימים, תוך עבודה עם ארגונים גלובליים ממגוון תחומים, בהם גם חברות Fortune 500.
החברה הוקמה בשנת 2024 על ידי שי לוי (מנכ"ל), לריסה שניידר (COO) ועדי עזריה (VP R&D). השלושה הם יוצאי חברת הסייבר המצליחה Noname Security, שנמכרה לאקמאי בכ-500 מיליון דולר.
לוי שימש כמייסד-שותף וסמנכ"ל הטכנולוגיות של נוניים, שניידר הובילה תהליכי שיווק גלובליים בחברה, ועזריה ניהל חלק מפעילות המחקר והפיתוח. החברה מעסיקה כיום כ-130 עובדים, כ-70 מהם בישראל והשאר בקליפורניה וברלין. כספי ההשקעה החדשים ישמשו להרחבת צוותי המכירות, להעמקת ההשקעה הטכנולוגית ולהרחבת צוות ההנהלה הבכיר.
שי לוי, מנכ"ל ומייסד-שותף ב-Unframe: "כמעט כל ארגון שאנחנו מדברים איתו כבר מזהה הרבה תחומים שבהם AI יכול לייצר ערך אמיתי לחברה, אבל בפועל מעט מאוד פרויקטים מגיעים לשלב היישום. הקמנו את Unframe כדי לסגור את הפער בין שאיפות AI לבין יישום בפועל, ולעזור לארגונים להפוך רעיונות לפתרונות AI מבצעיים. העובדה שחצינו בתוך שנה סך חוזים כולל של השקעות בדמות 100 מיליון דולר - מראה שחברות מוכנות לאמץ AI בקצב מהיר, כשאפשר להטמיע פתרונות בצורה פשוטה ומעשית".
לריסה שניידר, COO ומייסדת-שותפה בחברה: "מאחורי אבן הדרך המשמעותית עומדים ארגונים שהתמודדו עם אתגרים תפעוליים, חיפשו פתרון מותאם לצרכים שלהם והצליחו לייצר אותו בתוך ימים בודדים בעזרתנו. כספי ההשקעה יאפשרו לנו להרחיב את הפעילות ואת צוות החברה בישראל ובחו"ל כדי לעמוד בביקוש".
עוד ב-
ג'ייקוב ברנשטיין, פרינסיפל ב-Highland Europe: "כמעט כל חברה היום יכולה להצביע על תחומים שבהם AI עשוי לשנות משמעותית את הפעילות העסקית שלה, אבל המעבר מרעיון למערכת שעובדת בפועל בארגון עדיין מהווה אתגר עבור רוב החברות. מה שבלט לנו באנפריים הוא היכולת לקחת צורך עסקי אמיתי ולהפוך אותו לפתרון פעיל בתוך ימים, ולאחר מכן להרחיב אותו במהירות בתוך הארגון. החברה נמצאת בעינינו בעמדה מצוינת להוביל את התחום".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



