השוק
ענף הפאבים בבריטניה מתרסק: הפסדים של מאות מיליונים, רבע מהם צפויים להיסגר
הבילוי האהוב על הבריטים בסכנה: במקום חודש של הכנסות שיא בעקבות חג המולד ומסיבות הסילבסטר, בעקבות מגבלות הקורונה ירשמו הפאבים ירידה של 90% בהכנסות והפסדים של 650 מיליון ליש"ט
המשבר הכלכלי העולמי פגע אנושות בפאבים בבריטניה שנסגרו בעקבות נגיף הקורונה, וההכנסות הצפויות בדצמבר ירדו בכמעט 90% בהשוואה לשנה שעברה, עם הפסדים של 650 מיליון ליש"ט - דבר שיוביל לסגירת לפחות רבע מעסקי הברים בבריטניה.
הבילוי המקומי של אזרחי בריטניה בסכנת הכחדה. על פי דיווח היום (שני) של הגרדיאן, חודש דצמבר שהיה אמור להיות שיא ההכנסות של הפאבים בבריטניה בעקבות חד המולד ומסיבות הסילבסטר - הולך להיות חודש שחור. המגבלות על הפאבים הובילו לתוצאה כי רק אחד מתוך חמישה מבין 47,200 הפאבים בממלכה המאוחדת הולכים להיות פתוחים החודש, וזאת על פי נתונים של איגוד הבירות והפאבים בבריטניה (BBPA).
על פי הערכות של מנהלי פאבים בבריטניה, הרבה מהפאבים ירוויחו עד 25% בלבד מהרווחים הצפויים בהשוואה לשנה שעברה, דבר המהווה בעיה חמורה לפאבים הקטנים שנשענים על חודש דצמבר. בנוסף, בגלל המשבר הכללי בבריטניה, והתקנות המחמירות, מאות פאבים עשויים להיסגר.
איגוד הפאבים בבריטניה מעריך כי תהיה ירידה של בין 80%-90% בהכנסות, דבר שיוביל להפסדים מוערכים של 650 מיליון ליש"ט. באיגוד גם הזהירו כי לפחות רבע מכלל הפאבים הולכים להיסגר ואיתם 300 אלף משרות. מנכ"לית האיגוד, אמה מקלארקין אף הוסיפה כי "המספרים החמורים מראים כי חג המולד הקרוב יהיה האחרון עבור רבים מהפאבים שלנו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.מפגיני בלפור:עוד בובות נגד ביבי,למה לא?! (ל"ת)קריים מיניסטר 12/2020/15הגב לתגובה זו0 0סגור


