רכילות עסקית

אשת העסקים שחיברה בין גדעון סער לאמיר אוחנה

בתו של יצחק נזריאן, השיקה את הספר על חייו של אביה - המילארדר יצחק נזריאן שהלך לעולמו לפני חמש שנים, והמקורבים למשפחה הגיעו לחלוק כבוד: שר המשפטים גדעון סער, ח"כ אמיר אוחנה והשר לשעבר שאול מופז
מערכת ice | 
גדעון סער דורה נזריאן (צילום יהודה שמחי)
אירוע מיוחד התקיים הערב עם השקת הספר על חייו של איש העסקים והמיליארדר יצחק נזריאן, שהלך לעולמו לפני חמש שנים. בתו וממשיכת דרכו, אשת העסקים דורה נזריאן, הייתה אמונה על השקת הספר שהגיעו אליו גם בכירים בתעשייה ונבחרי ציבור.
נזריאן, שהשקיע בחברות נדל"ן והייטק, החל את דרכו עם ייסוד חברת קוואלקום בתחום התקשורת האלחוטית ופיתוח טכנולוגיה למעקב אחר משאיות. עם פטירתו נאמד הונו בכ-1.9 מיליארד דולר.

איש העסקים היהודי ממוצא איראני, פעל גם לחיזוק החברה והדמוקרטיה בישראל ואף הקים ויזם את "המרכז הישראלי להעצמת האזרח" אשר נמצא בסמוך לאוניברסיטת תל אביב. נשיאת המרכז היא בתו דורה והעומד בראשותו הוא התעשיין שרגא ברוש שכיהן בעבר כנשיא התאחדות הקבלנים.
 
כאמור, הערב הושק הספר על חייו של איש העסקים והפילנתרופ יצחק נזריאן שפעל במשך כל ימי חייו לשינוי שיטת הממשל בישראל. בהשקה השתתפו אנשי עסקים ונבחרי ציבור בניהם: השר גדעון סער, חבר הכנסת אמיר אוחנה, אשת העסקים דורה נזריאן ובתו של יצחק, הפורפסור רוני גמזו, שר הבטחון לשעבר שאול מופז, ועוד רבים.

דפנה נזריאן, פוראן נזריאן, חבר הכנסת אמיר אוחנה ודורה נזריאן.צילום: יהודה שמחי
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה