אוכל

טעים ומנחם: גלילות פילו ממולאות בבשר וחצילים

אחרי סוף שבוע חורפי וקריר במיוחד, קבלו מתכון קליל לגלילות פילו עם בשר טחון וחצילים שאי אפשר להפסיק לאכול
מערכת ice | 
פילו בשר וחצילים (צילום באדיבות חלי ממן)
הימים הקרירים עושים חשק לאוכל חם ומנחם, אבל גם לא כבד מדי אחרי סוף השבוע החורפי. אנחנו דאגנו לכם למתכון קליל שכיף לפתוח איתו את השבוע. הוא גם מפנק וגם דל בקלוריות - קבלו מתכון לעלה פילו ממולא בבשר טחון וחצילים.
מצרכים:
עלה פילו מצונן מהמקרר
150 גרם בשר רזה טחון
3 פטריות שמפיניון קצוצות דק
2 כפות חציל קלוי
כף טחינה מוכנה דלילה
לתיבול הבשר: מלח, פלפל 

באדיבות חלי ממן
אופן ההכנה:
מרססים מחבת בתרסיס שמן ומאדים את הפטריות הקצוצות עד שהן מתרככות.
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו לאפרפר.
מוסיפים את החצילים ואת התבלינים ומערבבים. מכבים את האש ומניחים לתערובת להתקרר.
פורסים את עלי הפילו ומורחים על הקצה את הטחינה. מסדרים מעל הטחינה את תערובת הבשר והפטריות ומגלגלים. תוך כדי הגלגול סוגרים את הקצוות, שהמלית לא תצא.
מרססים במעט ספריי שמן ואופים בתנור עד שהעלה משחים ופריך.
המתכון באדיבות חלי ממן
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה