אוכל

אחרי שנסגרה במפתיע: זאת המסעדה המצליחה שנפתחת מחדש

רק לפני חודש המסעדה האהובה והמצליחה נסגרה במפתיע בעקבות מותו הפתאומי של בעליה. כעת, בני המשפחה החליטו לשמח את קהל הלקוחות ולהחזיר אותה לפעילות
מערכת ice | 
מסעדה סגורה-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
עולם הקולינריה נכנס לאבל ותדהמה בחודש שעבר כשאבי אבטה, הבעלים של המסעדה התאילנדית המצליחה "רונג'אן", נפטר במפתיע בגיל 54. אז הוחלט לסגור את המסעדה בפני קהל הלקוחות. היום (שלישי), אשתו של אבטה, שהמסעדה קרויה על שמה, שיתפה בבשורה המשמחת להפעיל מחדש את המקום. 
"קודם כל אני רוצה למסור לכולם תודה רבה על כל החיבוקים והחיזוקים בזמן הקשה שאני ומשפחתי עברנו", פתחה רונג'אן את הפוסט שלה. "זה מרגש לדעת שכל כך הרבה אנשים אהבו את בעלי אבי, וכל הזמן הזה אף רגע לא הרגשתי לבד. לאחר התלבטויות לא פשוטות בחרתי לפתוח מחדש את המסעדה ולהמשיך במפעל החיים שאני ובעלי הקמנו.
אני יודעת שזה מה שאבי היה רוצה". עוד המשיכה וכתבה: "אני נרגשת להגיד לכם שביום ראשון הקרוב בתאריך ה-9.3 המסעדה תיפתח, אני אשתדל להמשיך ולשמח אתכם".

רונג'אן ואבי, צילום מתוך אינסטגרם @rungjan_thaifood
המסעדה נפתחה לפני 15 שנה על ידי אבטה ורעייתו התאילנדית שנפגשו בתאילנד, התאהבו והחליטו להביא את המטבח של איסאן לישראל. תחילה פעלה המסעדה ברובע ט׳ בעיר, ולאחר כמה שנים עברה סמוך לחוף. לאורך השנים זכתה המסעדה לשבחים והפכה לאחת מהמסעות התאילנדיות הטובות והמפורסמות בארץ.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה