אוכל
ברגע האחרון: מתכון קליל שיסדר לכם משלוח מנות מפנק
נזכרתם ברגע האחרון להכין משלוח מנות ביתי? קבלו מתכון קליל שיסדר אתכם עם מאפים מתוקים ומלוחים ויגרוף אין ספור מחמאות

לא התארגנתם על משלוח מנות? הקונדיטור חן כהן מסדר אתכם עם מתכון קליל לבצק שאפשר להכין ממנו מאפים מתוקים ומלוחים. משלוח המנות שלכם יהיה טעים, משובח ויגרוף מחמאות רבות.
מצרכים:
1 ק"ג קמח לבן
12 גרם שמרים יבשים
40 גרם סוכר לבן
130 גרם שמן קנולה
480 גרם מים קרים
20 גרם מלח
1 ק"ג קמח לבן
12 גרם שמרים יבשים
40 גרם סוכר לבן
130 גרם שמן קנולה
480 גרם מים קרים
20 גרם מלח
אופן הכנה:
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כלל חומרי הבצק מלבד המלח.
מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה למשך 8 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את המלח ולשים שוב במהירות נמוכה למשך 2 דקות נוספות.
את הבצק מעבירים לקערה להתפחה של כשעתיים בטמפרטורת החדר.
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כלל חומרי הבצק מלבד המלח.
מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה למשך 8 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את המלח ולשים שוב במהירות נמוכה למשך 2 דקות נוספות.
את הבצק מעבירים לקערה להתפחה של כשעתיים בטמפרטורת החדר.

להכנת בייגלה מלוח:
לוקחים את הבצק לאחר ההתפחה ויוצרים כדור של סביבות 100-120 גרם.
יוצרים עיגול במרכז, מברישים בביצה ומפזרים על הבייגל את התוספת הרצויה כמו: שומשום עם מלח גס, זעתר, שקדים פרוסים, פרג ומעט מלח.
מתפיחים פעם נוספת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך 12-15 דקות עד השחמה.
לוקחים את הבצק לאחר ההתפחה ויוצרים כדור של סביבות 100-120 גרם.
יוצרים עיגול במרכז, מברישים בביצה ומפזרים על הבייגל את התוספת הרצויה כמו: שומשום עם מלח גס, זעתר, שקדים פרוסים, פרג ומעט מלח.
מתפיחים פעם נוספת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך 12-15 דקות עד השחמה.
להכנת מאפה מתוק:
לוקחים את הבצק ומרדדים, מורחים בממרח לבחירה לדוגמא שוקולד השחר, ממרח לוטוס, נוטלה.
מרדדים את הבצק לצורת נקניק ויוצרים את הצורה של הפרעצל, מברישים בביצה ומפזרים אגוזים לבחירה (אגוזים מסוכרים, פקאן, שקדים קצוצים)
מתפיחים פעם נוספת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך 12-15 דקות עד השחמה.
לוקחים את הבצק ומרדדים, מורחים בממרח לבחירה לדוגמא שוקולד השחר, ממרח לוטוס, נוטלה.
מרדדים את הבצק לצורת נקניק ויוצרים את הצורה של הפרעצל, מברישים בביצה ומפזרים אגוזים לבחירה (אגוזים מסוכרים, פקאן, שקדים קצוצים)
מתפיחים פעם נוספת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך 12-15 דקות עד השחמה.
המתכונים באדיבות חן כהן - הקונדיטור הראשי של המותג DAVO
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה