אוכל
פאד סי יו: המתכון למנה התאילנדית שיצא לכם בדיוק כמו במסעדה
כוכבת רשת ששיתפה בתמימות את ארוחת הצהריים שלה – שנראתה כמו מנה מגרה ממסעדה אסייתית – הוצפה בבקשות באינבוקס למתכון. קבלו אותו בגרסה הכי מגרה, בריאה ופשוטה להכנה בבית
זו אחת המנות הכי אהובות על ישראלים מהמטבח האסייתי וההזמנה הקבועה של רבים במסעדות כמו נאם וג'פניקה. מדובר בסוג של מוקפץ עשיר המורכב מאטריות אורז רחבות, רצועות בשר (עוף, בקר ואפשר גם טופו), ברוקולי, תרד, ביצים ורוטב מושלם שעוטף את הכל במתקתקות.
כוכבת הרשת, יולי מאנה, המחזיקה בקרוב ל-60 אלף עוקבים, שיתפה לאחרונה את הגרסה הסופר פוטוגנית שלה למנה הפופולרית כשהעלתה תיעוד תמים מארוחת הצהריים ומיד הוצפה בבקשות למתכון - שאכן הגיע בוריאציה בריאה יותר מהמקור ("לא מפוצץ סוכר") ופשוטה מאוד להכנה. נסו את זה בבית.
פאד סי יו
עוד ב-
מצרכים:
אופן ההכנה:
- חבילת שבבי אורז (להשרות במים חמימים 20 דקות)
- סינטה / חזה עוף / טופו חתוכים לרצועות / /קוביות (לבחירתכם)
- ברוקולי שנוקה ופורק לפרחים קטנים
- 1 ביצה טרופה
- 6 שיני שום חתוכות לרבעים
- בצל ירוק חתוך למקלות באורך חצי אצבע
- חצי כוס רוטב סויה
- 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
- 2כפות שמן שומשום
- 3-4 כפות סילאן (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל רכיבי הרוטב בצנצנת ומניחים בצד.
- מטגנים את חתיכות הבשר / עוף / טופו במחבת/בווק עם מעט שמן שחומם מראש.
- מוסיפים את חתיכות השום ולאחר מכן את הביצה הטרופה ומערבבים.
- מכניסים למחבת את שבבי האורז שהושרו והרוטב ומערבבים היטב.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי ומקלות הבצל הירוק ונותנים למנה להתבשל כ-5 דקות על אש נמוכה.
- מסירים מהאש ומגישים חם. מומלץ עם כוסברה קצוצה ולימון.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



