אוכל
סוגר לכם פינה: מתכון בצ'יק צ'אק לארוחת ערב שגם ילדים אוהבים
למי יש כח עכשיו להעמיד סירים או בכלל לחשב מה מכינים כל יום מחדש - לארוחץ בוקר, צהריים או ערב? אנחנו כאן כדי לסגור לכם פינה עם מתכון מהיר, קליל וטעים
קורין גדעון מרבה לשתף במתכונים הביתיים שלה, ואתם יודעים מה נחמד אצלה היא מצמצמת בכלים ומנגישה את הכל בצורה קלילה, מהירה וכיפית. המתכונים שלה הם בדיוק מה שהורים עסורים עסוקים צריכים, במיוחד בימים כאלו. הפעם - הכוכבת מציגה מתכון לפסטה רוזה שמכינים בתבנית אחת.
מצרכים:
250 גרם פסטה (חצי חבילה)
רסק עגבניות קטן
פחית עגבניות מרוסקות
400 מ״ל מים חמים
חצי כפית שום גבישי
חצי כפית אורגנו יבש
חצי כפית מלח
חצי כפית שטוחה פלפל שחור טחון
חצי כוס שמנת מתוקה 38%
4 כפות גבינת פרמז'ן
אופן הכנה:
בתבנית שמים את הפסטה, הרסק והעגבניות המרוסקות. בפחית הריקה ממלאים מים ומוזגים מעל. מתבלים איך שאוהבים- שום גבישי, אורגנו, מלח ופלפל. מערבבים, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לסיבוב ראשון בתנור שחומם מראש ל180 למשך 20 דקות. מוציאים, מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים היטב, מפזרים פרמז׳ן ומחזירים לעוד 10 דקות בתנור בלי כיסוי.
250 גרם פסטה (חצי חבילה)
רסק עגבניות קטן
פחית עגבניות מרוסקות
400 מ״ל מים חמים
חצי כפית שום גבישי
חצי כפית אורגנו יבש
חצי כפית מלח
חצי כפית שטוחה פלפל שחור טחון
חצי כוס שמנת מתוקה 38%
4 כפות גבינת פרמז'ן
אופן הכנה:
בתבנית שמים את הפסטה, הרסק והעגבניות המרוסקות. בפחית הריקה ממלאים מים ומוזגים מעל. מתבלים איך שאוהבים- שום גבישי, אורגנו, מלח ופלפל. מערבבים, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לסיבוב ראשון בתנור שחומם מראש ל180 למשך 20 דקות. מוציאים, מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים היטב, מפזרים פרמז׳ן ומחזירים לעוד 10 דקות בתנור בלי כיסוי.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



