אוכל

הקראמבל קוקיז שכבשו את הרשת: הקינוח המושלם לקחת אתכם לממ"ד

קבלו את העוגייה שמשגעת את הרשת: קראמבל קוקיז קינדר - עוגיות שמנמנות מפוצצות בקרם קינדר, רכות בטירוף מבפנים וקריספיות מבחוץ
מערכת ice | 
קראמבל קוקיז קינדר (צילום טיקטוק/ ido.pilpel)
כבר הבנו שכל עם ישראל מתנחם במתוק בימים המתוחים והקשים האלו. אחרי בוקר שנפתח עם מטח כבד מהאיראן  אין כמו להתנחם רגע בעוגיות שמנמנות, מתוקות ומלאות בכל טוב. כוכב הטיקטוק, עידו פלפל, משתף במתכון מושלם לעוגייה שכבשה את הרשת במילוי קינדר, שכיף לאכול בכל שעה ביום.
מצרכים (עבור 16 עוגיות):
200 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר חום כהה
100 גרם סוכר לבן
5 גרם מלח
1 ביצה (L)
320 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
כפית תמצית וניל
50 גרם חלב
5 גרם אבקת סודה לשתייה
5 גרם אבקת אפייה
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד לבן
למילוי:
ממרח קינדר
לקישוט:
ממרח קינדר
ממרח נוטלה
אצבעות קינדר
 
@ido.pilpel

⁨קראמבל קוקיז קינדר- עוגיות שמנמנות מפוצצות בקרם קינדר, רכות בטירוף מבפנים וקריספיות מבחוץ. ביקשתם שאקפיץ תמתכון❤️ רכיבים(כ16 עוגיות): 200 גרם חמאה רכה 100 גרם סוכר חום כהה 100 גרם סוכר לבן 5 גרם מלח 1 ביצה (L) 320 גרם קמח 50 גרם קורנפלור כפית תמצית וניל 50 גרם חלב 5 גרם אבקת סודה לשתייה 5 גרם אבקת אפייה 100 גרם שוקולד חלב 100 גרם שוקולד לבן למילוי: ממרח קינדר לקישוט: ממרח קינדר ממרח נוטלה אצבעות קינדר אופן הכנה: 1.נתחיל מהמילוי- בתבנית שקעים נמלא ממרח קינדר ונכניס להקפאה של לפחות שעה עד שיציב. 2.בקערת המיקסר שמים את החמאה הסוכר והמלח ומערבבים עם וו גיטרה עד שקרמי ואחיד. 3.מוסיפים לבפנים את הביצה והחלב ומערבבים על מהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מדי פעם תעצרו ותגרדו את הדפנות של המיקסר. 4.לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים (לא כולל השוקולד), ושוב מערבבים רק עד שאחיד! 5.נקצוץ את השוקולד קציצה גסה ונערבב לתוך בצק העוגיות. *אופציונאלי- נעביר את התערובת לשעה במקרר שקצת תתייצב . זה לא חובה אבל מקל תעבודה. 6.נחלק את הבצק לכדורים של 70 גרם, כל כדורי נמלא בפרלין קינדר, נסגור היטב ונכניס להקפאה של שעה. 7.לאחר הקפאה נסדר את הכדורים בתוך רינג קוטר 8 (עדיף רינג גבוהה), ונכניס לאפייה ב170 מעלות לכ18 דקות- העוגיות צריכות יחסית להשחים אבל לצאת מעט רכות (הן מתקשות כשהן מתקררות). 8.לאחר שהעוגיות מתקררות, נחלץ מהרינג ונקשט בממרחים ובקינדר. וזהו! יש לכם קראמבל קוקיז מושלמות! בתיאבון😄 הערות: אפשר להחזיק את הבצק עוגיות בהקפאה ופשוט לאפות בכל פעם שבאלכם עוגייה טרייה.⁩

♬ original sound - IdoPilpel🌶
אופן הכנה:
מתחילים מהמילוי - בתבנית שקעים יש למלא ממרח קינדר ולהכניס להקפאה של לפחות שעה עד שהממרח מתייצב. 
בקערת מיקסר שמים את החמאה, הסוכר והמלח ומערבבים עם וו גיטרה עד למרקם קרמי ואחיד.מוסיפים לבפנים את הביצה והחלב ומערבבים על מהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מדי פעם יש לעצור ולגרד את הבצק מהדפנות של המיקסר.
מוסיפים את שאר החומרים (לא כולל השוקולד), ושוב מערבבים רק עד שאחיד!
קוצצים את השוקולד בצורה גסה ומערבבים לתוך בצק העוגיות.
אופציונאלי אך לא חובה - אפשר להעביר את התערובת לשעה במקרר שקצת תתייצב . זה לא חובה אבל מקל על העבודה.
מחלקים את הבצק לכדורים של 70 גרם, כל כדור יש למלא בפרלין קינדר, לסגור היטב והכניס להקפאה של שעה.
לאחר ההקפאה לסדר את הכדורים בתוך רינג קוטר 8 (עדיף רינג גבוהה), ולהכניס לאפייה ב-170 מעלות לכ18 דקות. העוגיות צריכות יחסית להשחים אבל לצאת מעט רכות (הן מתקשות כשהן מתקררות).
לאחר שהעוגיות מתקררות, יש לחלץ מהרינג ולקשט בממרחים ובקינדר.
אפשר לשמור את הבצק עוגיות בהקפאה ופשוט לאפות בכל פעם שבאלכם עוגייה טרייה.⁩
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה