אוכל
כיף להכין: המתכון שיעסיק את הילדים וגם יסגור פינה לארוחת ערב
מתכון קליל, מזין שאפשר גם להכין עם הילדים? זאת ארוחת הערב המושלמלת לימים המתוחים האלו
מצרכים ל-12 מנות:
חצי אריזת פסטה פוסילי ( 250 גרם לפני בישול)
10 פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות דקות
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 כפות שמן זית
4 ביצים
1 גביע גבינה לבנה 5%
2 כפות גדושות רסק עגבניות
כפית אורגנו מיובש או שקית תיבול לפיצה
8 כפות טבעות זיתים ( 100 גרם)
4 כפות פתיתי עמק
עירית קצוצה
מלח, פלפל שחור
חצי אריזת פסטה פוסילי ( 250 גרם לפני בישול)
10 פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות דקות
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 כפות שמן זית
4 ביצים
1 גביע גבינה לבנה 5%
2 כפות גדושות רסק עגבניות
כפית אורגנו מיובש או שקית תיבול לפיצה
8 כפות טבעות זיתים ( 100 גרם)
4 כפות פתיתי עמק
עירית קצוצה
מלח, פלפל שחור

צילום: shutterstock
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה.
מחממים את שמן הזית במחבת ומאדים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את פרוסות הפטריות, מלח, פלפל ומאדים עד לריכוך.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה.
מחממים את שמן הזית במחבת ומאדים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את פרוסות הפטריות, מלח, פלפל ומאדים עד לריכוך.
בעקרה גדולה מערבבים את הפסטה עם הפטריות והבצל, מוסיפים את הגבינה, ביצים, עירית קצוצה, רסק עגבניות, מחצית מהזיתים, אורגנו ומערבבים.
מעבירים לתבנית משומנת במעט ומפזרים מעל את פתיתי העמק ואת המחצית הנותרת של הזיתים. ואופים בחום של כ- 180 מעלות כ- 45 מעלות עד להשחמה.
עוד ב-
המתכון באדיבות חלי ממן רשת תמיכה לאורח חיים בריא
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



