אוכל

המסעדה האהובה שברחה מישראל לאירופה נסגרת: "הלב נשבר לרסיסים"

מאפיית "מטרלו" מעין זיוון, שעזבה אחרי ה-7 באוקטובר לבודפשט שם פתחה מסעדה, שוב סוגרת את שעריה בהפתעה מוחלטת: "אחד הרגעים הכי קשים בחיי"
רעי שני | 
מסעדה סגורה-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
מאפיית "מטרלו" מעין זיוון, נחשבה ליצרנית הקרואסון הטוב בישראל ולאחד הפטיסריז המוערכים ביותר, אלא שאז הגיע ה-7 באוקטובר והנחית עלייה מכה קשה. בעקבות המלחמה, בעלי המאפייה החליט לשנות כיוון ופתח מקום חדש בבודפשט, הונגריה, אותו הפך למסעדה, שרשמה הצלחה.
אלא שהיום (שישי) נודע כי בהפתעה רבה מאוד, הודיעה מטרלו שהיא נסגרת ב-18.10.2025. הבעליםש ל מטרלו, עדי פרץ, העלה פוסט לחשבון הרשמי של המסעדה בו בישר על הסגירה: "זה אחד הרגעים הקשים בחיי - שוב אני צריך לסגור את מטרלו, ושוב הלב שלי נשבר לרסיסים".
פרצ סיפר כי למסעדה יש עוד שבועיים לעבוד: "אנחנו נהיה כאן עד ה-18 באוקטובר - נעשה כמיטב יכולתנו בכל יום, ושמחים לקבל את פניכם עם החיוך שלנו. תודה מקרב לב לכל האורחים שהגיעו לטעום, לשתף ולהרגיש איתנו. ותודה לך, בודפשט, על שלושה חודשים בלתי נשכחים".
 
לסיום מסר פרץ כי הוא עדיין לא יודע מה יקרה בעתיד, אך אין ספרק שהוא יחזור ובגדול: "אנחנו נחזור. אני לא יודע עדיין לאן - אבל כשנעשה זאת, נחזור חזקים יותר, טובים יותר ומדויקים יותר. עדי".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה