בעולם

הביקור שהסתיים בטרגדיה: ספינה התנגשה בגשר ברוקלין

ספינת אימונים של חיל הים המקסיקני שעליה היו 277 אנשים הגיעה לביקור בעיר ניו יורק, ראש התורן של הספינה פגע בגשר שהובילה למותם של שני בני אדם
מערכת ice | 
פגיעה בגשר ברוקלין (צילום מסך יוטיוב @CBS News)
ספינת אימונים של חיל הים המקסיקני פגעה בגשר ברוקלין בניו יורק. הפגיעה הובילה למותם של שני בני אדם ו-19 נוספים נפצעו. 
הספינה ממקסיקו הגיעה לביקור חגיגי בעיר שהסתיים באסון טארגי, ראש העיר, אריק אדמס עדכן את כל התקשורת כי כל 277 האנשים שהיו על הסיפון אותרו.
 
במקביל, משטרת ניו יורק חוקרת את נסיבות המקרה במטרה להבין מה הסיבה שהובילה להתנגשות שנחשבת חריגה, ראש התורן של הספינה פגע בגשר. חיל הים המקסיקני התייחס למקרה ברשת X: "שר הצי מחדש את מחויבותו לבטיחות אנשי הצוות, לשקיפות בפעולותיו ולהכשרה מצוינת לקצינים עתידיים של חיל הים המקסיקני". 
עוד אסון התרחש ביממה האחרונה בארה"ב, כאשר סופת טורנדו התחוללה בכמה מדינות במרכז ובמזרח המדינה שהביאו למותם של לפחות 27 אנשים והביאה לניתוק אספקת החשמל לכמעט 200 אלף איש.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה