בעולם
אימה בעיר ההימורים של ארה"ב: ישראלי נשדד ונרצח
אזרח ישראלי נרצח במהלך הלילה בלאס וגאס, סמוך לשדרת המלונות הראשית של עיר החטאים- הסטריפ, כרגע עדיין לא ידוע מהם נסיבות המקרה אך לפי הערכה לא מדובר באירוע לאומני או אנטישמי
אחד משלוחי חב"ד בארצות הברית עזר למשפחה בהבאת הגופה לבדיקות לצורך ביצוע זיהוי הקורבן, תוך מניעת ניתוח הגופה והבאתה במהירות לשטח מדינת ישראל. במשרד החוץ הודיעו כי עד כה לא קיבלו הודעה על המקרה וכי הוא לא מוכר להם.
עוד ב-
כזכור, זו אינה הפעם הראשונה בה נרצחים אזרחים ישראלים בארצות הברית. בחודש אפריל האחרון, נרצחו שני ישראלים תוך יממה בלבד. באחד המקרים נרצח אזרח ישראלי-אמריקאי בשם אלכסנדר מודבדזה, במהלך פריצה לביתו בלוס אנג'לס. במשטרה העריכו כי מדובר במתקפה מתוכננת ועצרו חשודים בביצוע המעשה. לפי הודעת המשטרה החשודים ממוצא גיאורגי פרצה לביתו, הכו אותו קשות וגרמו למותו במקום.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



