בריאות
זוועה במסעדה האהובה: 80 לקוחות סבלו מהרעלת מזון, הבעלים נעצרו
מסעדת קיצ'י באוסקה שביפן, נחשבת למסעדה מצוינת ואף החזיקה בכוכב מישלן. אלא שלאחרונה עשרות לקוחות שלה סבלו מהרעלת מזון והרשויות החליטו לסגור אותה. אלא שבעלי המסעדה, בני משפחת קיטנו, החליטו לצפצף על החוק, כמעט גרמו לאסון כבד ונעצרו
זוועה של ממש התרחשה לאחרונה במסעדת קיצ'י באוסקה שביפן, שם למעלה מ-30 לקוחות סבלו מהרעלת מזון אחרי שבמסעדה האהובה, שאף החזיקה בעבר בכוכב מישלן, הפרו את חוק המזון המחמיר במדינה, עבדו בחוסר היגיינה וסיכנו את חייהם של הלקוחות שסבלו מתסמינים קשים מאוד של הקאות, שלשולים, כאבי בטן עזים ועוד.
בעקבות כך, משרד הבריאות החליט לסגור את המסעדה, אלא שהבעלים שלה, בני המשפחה - הירוקאזו קיטנו בן ה-69, אשתו נוריקו בת ה-68 ובנם הירוטושי בן ה-41, ציפצפו על החוק והמשיכו לעבוד מתחת לראדאר.
אלא שגם הפעם, הם מכרו עשרות ארוחות ללקוחות שעל פי החשד והיו מזוהמות במיקרו-אורגניזמים פתוגניים מסוכנים, ועוד עשרות לקוחות של המסעדה סבלו מהרעלת מזון חמורה. בסך הכל, 80 לקוחות של המסעדה סבלו מהרעלת מזון.
עוד ב-
על פי דיווח בקיודו ניוז המקומי, לאחרונה פשטה המסעדה על ביתם של השלושה ועצרו אותם. בעלי המסעדה הודו בהאשמות נגדם, והם עומדים בפני משפט. המסעדה נותרה סגורה מאז והבעלים שלה פרסמו באתר התנצלות בפני הלקוחות: "אנחנו לוקחים ברצינות את סדרה האירועים הזו ומצטערים עמוקות עליה. אנו נפעל להבטיח בטיחות מזון על ידי חיזוק יסודי של ההיגיינה שלנו כדי למנוע בעיות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.זוהמת מזון ללא פיקוח הולםמימי 06/2025/20הגב לתגובה זו0 0בארצינו האהובה נמצא שיש קייטרינג מסעדות ודוכני מזון מזוהמים ל מ כ ב יר באין פיקוח הולם תלמדו מהיפניםסגור
-
4.חסרה הכשרות...יהודיה ישראלית גאה 06/2025/20הגב לתגובה זו0 3למסעדה היתה חסרה תעודת כשרות ישראלית.. אם כל לא היו הרעלות... ברוך שעשנו יהודים...??????????סגור
-
3.פויהשלמה כהן 06/2025/20הגב לתגובה זו2 0אפילו תולעת לא הייתה גודלת באוכל הזה ... תראו לאן הגענוסגור
-
2.רוצחים.נקודה.אניה 06/2025/20הגב לתגובה זו1 1אוכלים ומאכילים ה כ ל..גם טינופת.סגור
-
1.הכי הכי..השתולים 06/2025/19הגב לתגובה זו2 0שווארמה פלאפל חומוס טחינה סלט ישראלי .. הכי טוב הכי טעים ..סגור
-
מה הקשר אכלת פעם טחינה וסלט מזוהם? (ל"ת)בחי לה 06/2025/19הגב לתגובה זו2 1סגור



