חדשות
מתגעגעים לדיוטי פרי? זאת המדינה שאישרה כניסת ישראלים
במסגרת המגעים לאפשר כניסת מחוסנים ליעדים שונים בעולם, יוון היא הראשונה להכיר בדרכון הירוק ולאפשר לתייר הישראלי להיכנס לגבולותיה ללא צורך בבידוד או בדיקת קורונה. גם קפריסין צפויה להיפתח לישראלים באותם תנאים
החל מה-16 באפריל, תותר כניסת ישראלים ליוון, הפעם ללא צורך בבדיקת קורונה למי שהתחסן. לצד התיירים הישראלים תותר ליוון כניסה של תיירים מעוד כמה מדינות – זאת לקראת פתיחה מלאה של התיירות ביוון שמתוכננת למאי. ייתכן שכניסת התיירים תוגבל מספרית, עניין זה יקבע לפי נתוני התחלואה במדינה. ביוון כרגע מרכזים מאמצים בחיסון תושבי האיים כדי לאפשר את כניסתם של התיירים לאיזורים הללו עם כמה שפחות הגבלות.
שלשלום (ב') בוטלה מגבלת היעדים על טיסות לישראל וכעת חברות תעופה יכולות להפעיל טיסות ציבוריות לישראל מכל יעד, עם זאת רק 3,000 איש יוכלו להיכנס לארץ מדי יום ולאחר בדיקת קורונה שתתבצע עם הנחיתה בארץ.
כזכור, ישראל במגעים עם כמה מדינות להשגת מתווה לפיו יוכר הדרכון הירוק ויאפשר לישראלים מחוסנים להגיע אליהן ללא חובת בידוד או בדיקה. המדינות שעל הפרק כרגע הן: קפריסין, גאורגיה, רוסיה, מרוקו, בחריין, אסטוניה ויוון – שכאמור הגיעה להסכם. גם קפריסין עתידה להכניס ישראלים בעלי תעודת מתחסן באותם תנאים החל מה-1 לאפריל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מידע שגוי ממוחזררועי 03/2021/18הגב לתגובה זו0 0אין בשום מקור רשמי איור לידיעה הזו מדובר במידע ממוחזר שערוצי התקשורת לוקחים אחד מהשני במקום לברר באופן יסודי את המידע, באתר יוון והאיים כתוב שאין מידע כזה. https://www.greece-islands.co.il/pages/coronavirus.htmlסגור
-
1.מידע שגוי ממוחזררועי 03/2021/18הגב לתגובה זו0 0אין בשום מקור רשמי איור לידיעה הזו מדובר במידע ממוחזר שערוצי התקשורת לוקחים אחד מהשני במקום לברר באופן יסודי את המידע, באתר יוון והאיים כתוב שאין מידע כזה. https://www.greece-islands.co.il/pages/coronavirus.htmlסגור


