משפט
המועדון האהוב נסגר: "חשש לשלום הציבור והמבלים"
המשטרה הוציאה צו סגירה למועדון "סלינה" באילת זאת בעקבות אירוע חמור מאוד שהתרחש בו. אז מתי הוא ייפתח שוב?
לפני מספר ימים התקבל דיווח במוקד 100 של משטרת ישראל, על קטטה שפרצה בתוך מועדון “סלינה” באילת. במהלך הקטטה איים מבלה לתקוף מבלים אחרים באמצעות כלי תקיפה שנשא בכיסו, כל זאת לאחר שתקף שלושה מבלים והלם באגרוף אחד מהם בעקבותיו נחבל ונזקק לטיפול רפואי.
השוטרים שהוזעקו למקום החלו בחקירת הנסיבות האירוע, אלא שאז צצו בעיות בניהול החקירה, כאשר לדברי המשטרה מדובר בפערים חמורים במערך האבטחה של המקום. כמו למשל, כשל בתפעול מערך המצלמות והיעדר רצף הקלטות במהלך החודש האחרון,. לדברי המשטרה הפערים הללו מהווים הפרת תנאי רישיון עסק על פי דרישות המשטרה.
"בהתאם לממצאים החמורים והחשש לשלום ציבור המבלים וביטחונם, ניתן לעסק צו סגירה מנהלי למשך 7 ימים", נמסר מהמשטרה וזאת בנוסף ליומיים בהם היה העסק סגור בהסכמת בעליו.
מהמשטרה נמסר עוד: "משטרת ישראל תמשיך לפעול באפס סובלנות כלפי מוקדי בילוי ובתי עסק הפועלים בניגוד לחוק ומסכנים את שלום הציבור. חיי אדם וביטחון המבלים – בראש סדר העדיפויות".
עוד ב-
רק לאחרונה דיווחנו על צו סגירה שהוצא למסעדה תל אביבית. כמו כן, הוצא צו סגירה גם לבית המלון באשקלון וכן הוצא צו סגירה למאפייה שהעסיקה שב"ח.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



