משפט

דרמה בנתב"ג: רב מוכר מאוד נעצר בחשד לעבירות מין בקטינים

עם נחיתתו בישראל, השוטרים עצרו בנתב"ג את הרב המפורסם מהעיר בני ברק, שמנהל עמותה מוכרת בעיר, זאת לאחר שעוד ועוד תלונות על עבירות מין בקטינים הצטברו כנגדו
מערכת ice |  2
אילוסטרציה (צילום shutterstock, פלאש 90/ נתי שוחט)
דרמה של ממש התרחשה הבוקר (רביעי) בנתב"ג, זאת לאחר ששוטרים עצרו רב מוכר מאוד בעיר בני ברק, בחשד לעבירות מין בקטינים, זאת לאחר שנחת בארץ אחרי מספר שבועות בחו"ל.
על פי הפרסום של ערוץ 14, מדובר ברב מוכר כאמור שמנהל גם עמותה בעיר. הוא יצא מהארץ לפני מספר שבועות וטס לפולין, ובתקופת הזמן הזו החלו להצטבר נגדו עוד ועוד תלונות על עבירות מין לכאורה בילדים. אחרי מספר שבועות נחת בארץ ונעצר בנתב"ג. הוא נחקר במשטרה ויובא היום לבית משפט השלום לדיון בהארכת מעצרו. צו איסור פרסום הוטל על החקירה.
כזכור, לאחרונה נחשפה פרשייה חמורה נוספת במגזר החרדי, אחרי שבית המשפט המחוזי בתל אביב התיר לפרסם כי הרב אליהו גודלבסקי הורשע בביצוע עבירות מין בשלוש מבנותיו וכי נגזרו עליו 10 שנות מאסר בפועל. האחיות, שעד עתה נדרשו לשמור את הפגיעה בסוד, מבטאות הקלה עם הסרת איסור הפרסום.
"אני שמחה על היכולת לשוב ולנשום", אמרה אחת מנפגעות העבירה לאחר החלטת בית המשפט להתיר את פרסום שם אביה. "סוף סוף, הבושה עוברת צד ואנחנו כבר לא צריכות להסתתר מאחורי בושה ואשמה שלא שייכים לנו".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    מכיר את הנבל, מעולם לא היה רב
    איציק 07/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    או קרוב לזה. מעולם לא למד בישיבה או בכולל. הדיחה לכנות אותו כזה. פרחח מקומי דרג ט'
    סגור
  • 1.
    החרדים מדחיקים ואז זה מתפרץ
    גדעון 07/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עדיף שיילמדו מהחילוניים לשחרר את המין לאט ומבוקר, ואז הכל יבוא על מקומו בשלום.
    סגור