משפט
מפקד מחוז חוף חתם על צו סגירה לאתר בנייה: זאת הסיבה
מפקד מחוז חוף של המשטרה חתם על צו סגירה לאתר בנייה, לאחר שבמסגרת פעילות אכיפה נמצאו במקום שוהים בלתי חוקיים
במסגרת פעילות אכיפה נרחבת נגד העסקה בלתי חוקית של שוהים בלתי חוקיים, מפקד מחוז חוף במשטרת ישראל, ניצב יחיאל בוהדנה, חתם על צו סגירה מנהלי לאתר בנייה סמוך לחדרה, לאחר שבמקום אותרו שני שב"חים תושבי הרשות הפלסטינית שהועסקו בניגוד לחוק.
הפעולה בוצעה על ידי שוטרי תחנת חדרה במרחב מנשה, כחלק ממבצע משטרתי רחב נגד העסקה, הסעה והלנה של שוהים בלתי חוקיים, פעולות שמוגדרות על ידי המשטרה ככאלה שעלולים לסכן את ביטחון הציבור, בייחוד בתקופה רגישה מבחינה ביטחונית.
במהלך סריקות באתר הבנייה, איתרו השוטרים שני תושבי שטחים השוהים בישראל ללא אישורי שהייה ועבודה כדין. לצד זאת, נעצר גם המעסיק שלהם. כל המעורבים הובאו לחקירה בתחנת המשטרה בחדרה, בסיומה הוחלט לכלוא את שני השב"חים. החקירה בעניינם ובעניין המעסיק נמשכת.
בעקבות הממצאים, הורה מפקד המחוז על סגירת האתר, וחתם על צו סגירה מנהלי. במשטרה הבהירו כי ימשיכו באכיפה תקיפה כנגד גורמים המעסיקים שוהים בלתי חוקיים, וזאת כחלק מהמאבק למניעת חדירה של גורמים עוינים דרך פעילות אזרחית לכאורה.
עוד ב-
כזכור, בחודש שעבר התקבל דיווח במוקד של משטרת ישראל לאחר שעלו חשדות מצד אזרחים על מאבטח בקניון בעיר חריש. לאחר קבלת הדיווח המשטרה בדקה את החשוד וגילתה כי מדובר בתושבת השטחים שמועסק בצורה לא חוקית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



