משפט

המשביר לצרכן מפצה לקוחות בכ-7 מיליון שקל: איך תוכלו לממש?

על פי תנאי הפשרה שאושרה, חברי מועדון האשראי של הרשת יוכלו לממש זיכוי של 25 שקל בגין חברות שחודשה באופן אוטומטי, או לחילופין להנות מהנחה של 20 שקל בעת ביצוע קניות בסניפי הרשת
מערכת ice | 
קבוצת המשביר (צילום אוסנת רום, המשביר, shutterstock)
רשת המשביר לצרכן תחלק פיצויים בהיקף של 6.75 מיליון שקל ללקוחותיה, לאחר שבית המשפט המחוזי מרכז אישר השבוע הסדר פשרה בתביעה ייצוגית שהוגשה נגד החברה ומועדון 365 פיננסיים. על פי הפרסום ב-YNET התביעה, שהוגשה באמצעות משרד עורכי הדין רפפורט, לוין ביטון, ביססה את טענותיה על פרקטיקה בעייתית של חידוש אוטומטי למועדון הלקוחות תמורת 100 שקל שנתית, ללא קבלת הסכמה מפורשת מהצרכנים.
על פי תנאי הפשרה שאושרה, חברי מועדון האשראי של הרשת יוכלו לממש זיכוי של 25 שקל בגין חברות שחודשה באופן אוטומטי, או לחילופין להנות מהנחה של 20 שקל בעת ביצוע קניות בסניפי הרשת. ההטבות יחולקו עד למיצוי הסכום הכולל, והן מהוות הכרה בכך שהחברה פעלה שלא כדין כאשר גבתה תשלומים ללא הסכמה מתאימה מלקוחותיה, למרות שציינה את החיובים בדפי החשבון.

רק לאחרונה בהשקעה של מאות אלפי שקלים: רשת המשביר יוצאת בקמפיין הלבשה תחתונה תחת הסלוגן "It's a match!'. מטרת הקמפיין של רשת בתי הכלבו הישראלית היא לסייע לנשים בהתאמת החזייה המושלמת. על הפרסומת החדשה אחראי משרד הפרסום מקאן TLV והיא תוצג לראווה בערוצי הטלוויזיה, ברשתות החברתיות ובדיגיטל במשך עשרה ימים.
מנתונים עולמיים עולה כי למעלה מ- 80% מהנשים לובשות חזייה שלא מתאימה להן. על מנת לתת מענה לבעיה נפוצה זו המטרידה מיליוני נשים ברחבי העולם, רשת המשביר לצרכן מזמינה את לקוחותיה להגיע לאחד מסניפי הרשת לפגישת התאמה אישית עם יועצת מומחית שתתאים עבורן את החזייה המושלמת ממגוון הדגמים והמותגים שמציעה הרשת. כל לקוחה שתרכוש חזייה חדשה מהרשת,  תקבל גלויה עם המידות האישיות שלה. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה