משפט
השר קיש באיום על נפתלי בנט: "תתרום ותתנצל או שתתבע"
שר החינוך יואב קיש שלח לראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט מכתב התראה לפני תביעה בגין דברים שקריים לכאורה שאמר בנט במהלך כנס בחירות בכפר סבא בתחילת החודש, קיש דורש התנצלות פומבית ותרומה של 15 אלף שקלים
שר החינוך יואב קיש שיגר הבוקר מכתב נוסף לראש הממשלה נפתלי בנט, זאת בגין הדברים שאמר בהדלפת ההקלטות שפורסמו על ידי וואלה בתחילת החודש הנוכחי. אז אמר בנט דברים שקריים כהגדרת השר קיש לפי הוא פועל למנות פעילי ליכוד לתפקידים מקצועיים: "אם שר החינוך קורא למנכ"ל שלו ורוב העיסוק שלו הוא תמנה את הפעיל ליכוד הזה מנתניה לתפקיד לתפקיד, זה מה שקורה בממשלה".
לטענת השר קיש מדובר בדברים שקריים ודיבתיים: "לא אאפשר למי שרימה וגנב את קולות הבוחרים להמשיך לשקר לציבור. אזהרה אחרונה לפני תביעה". מכתב זה מגיע לאחר שלפני שלושה שבועות שלח השר קיש מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים, בגין פרסום לשון הרע.
לא אאפשר למי שרימה וגנב את קולות הבוחרים להמשיך לשקר לציבור.
— יואב קיש Yoav Kisch (@YoavKisch) September 28, 2025
אזהרה אחרונה לפני תביעה. pic.twitter.com/cFwZWcjkTr
לטענת השר קיש מדובר בדברים שקריים ודיבתיים: "לא אאפשר למי שרימה וגנב את קולות הבוחרים להמשיך לשקר לציבור. אזהרה אחרונה לפני תביעה". מכתב זה מגיע לאחר שלפני שלושה שבועות שלח השר קיש מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים, בגין פרסום לשון הרע.
עוד ב-
לפי דרישת השר קיש, במידה ובנט לא יפרסם הודעת התנצלות ברשתות החברתיות ואף יפנה לאתר וואלה בדרישה שיפרסמו את דבר ההתנצלות ויתרום 15 אלף שקלים לעמותה העוסקת בחינוך בפריפריה, הוא יגיש נגדו תביעה בבית המשפט. מדובר למעשה באזהרה אחרונה שנתן קיש לראש הממשלה לשעבר, לפני שהוא מחליט לנקוט בהליכים קיצוניים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.אין שום דבר רע שאינו נכון על מחריב החינוך הממלכתי (ל"ת)קיש מועל בתפקידו 10/2025/24הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.ששששבינינו 09/2025/29הגב לתגובה זו0 0מי הוא שקרן האומר ודברים עושה הפוך ! שווה משפט כזה להציף את כל השקסגור
-
2.קיש נספר איך נבחרת לרשימת הליכודמרגול 09/2025/28הגב לתגובה זו2 0בשעתו הייתה קבוצה שהתפקדה לליכוד בשם "הליכודניקים החדשים", הם היו אנשי ימין ליברלים ברוח התנועה בימים שקראו לה גח"ל/מח"ל, קיש היה אחד המועמדים ברשימה המומלצת על ידי קבוצה זו, היות והם רצו להכניס לרשימה אנשי ימין ליברלים. אז קיש, אתה ממש לא מייצג את רוחם של אלה שהצביעו עבורך והכניסו אותך לרשימת הליכוד לכנסתסגור
-
1.עננעעממממ 09/2025/28הגב לתגובה זו0 0יואב קיש אתם תיפלו בקרוב חכה חכה אתם תיפלו בקרוב זאת הבטחהסגור



