משפט
שיין מסיימת מאבק משפטי: זה העונש שנגזר עליה
ענקית המסחר המקוון נאשמה כי השתמשה בתמונות של חברה שוודית קטנה. היא תיאלץ לפצות אותה - אך גם תרוויח בעצמה
בית המשפט לפטנטים בשוודיה פסק כי שיין (Shein) הפרה זכויות יוצרים של חברה שוודית בשם נלי, ותפצה אותה בלמעלה מ-600 אלף קרונות שוודיות (כ-210 אלף שקל).
כמו כן, לאור העובדה כי חברות בנות של שיין היו גם מעורבות בתביעה אך נפסק כי לא הייתה להן אחריות ישירה לאירוע, נלי תפצה אותן בכמיליון קרונות (כ-350 אלף שקל) - בגין הוצאות משפט.
במרכז ההאשמות, עולה כי שיין העתיקה תמונות ששייכות לנלי לצורכי פרסום ושיווק ללא אישור. הצוות המשפטי של נלי שוקל יחד עם ההנהלה הבכירה האם לערער, אך לאור הוצאות המשפט הכבדות הם עשויים לקבל את החלטת השופט.
המאבק המשפטי מגיע לסיומו על רקע ההחלטה של שיין להשיק לראשונה חנויות פיזיות באופן קבוע. בשלב הראשון שיין תשיק מחלקות בתוך חנויות קמעונאיות קיימות בצרפת, ותתפתח לערים שונות בתוך המדינה.
עוד ב-
כ-200 משרות חדשות ייפתחו לטובת המהלך לפי החברה. שיין חתמה על הסכם עם חברת הנדל"ן המסחרי SGM שמפעילה רשת חנויות קמעונאיות. מובילי תעשיית האופנה בצרפת יצאו נגד המהלך.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



