משפט
"שרה נתניהו זרקה עליי זיתים ועגבניות": העובדת תפוצה בעשרות אלפים
בעקבות תביעה שתיארה יחס משפיל ואירוע חריג בחדר העבודה, נחתם הסכם פיצויים עם עובדת הקבלן. מי ישלם את הסכום ומה היו הטענות הקשות נגד אשת ראש הממשלה שהובילו לסיום העסקתה במשרד?
עובדת קבלן לשעבר במשרד ראש הממשלה תפוצה בעשרות אלפי שקלים בעקבות הסכם פשרה. הסכם הפיצויים מגיע לאחר שהעובדת הגישה תביעה שבה תיארה מסכת של יחס משפיל מצד אשת ראש הממשלה, שרה נתניהו. כך על פי דיווח היום (שני) ב"כאן 11".
לפי התביעה, העובדת, שהייתה אחראית על היבטי ההסעדה, הגישה לבני הזוג ארוחת בוקר בחדר העבודה. לטענתה, שרה נתניהו זעמה על כמות הירקות במנה, הטיחה בה האשמות כי היא מנסה לפגוע בבני הזוג וזרקה לעברה חתיכות עגבנייה וזיתים מהמגש, וזאת לעיני ראש הממשלה. העובדת תיארה כיצד נמלטה מהחדר בבכי לאחר שהשאריות לכלכו את בגדיה. כך פורסם במהדורה המרכזית בחדשות 12 לפני כחודש.
במסגרת הסכם הפשרה שנחתם, הוחלט כי הפיצוי הכספי ישולם לעובדת על ידי חברת כוח האדם שדרכה הועסקה בלבד, ולא מתקציב המדינה. כמו כן, כחלק מההסכמות, העובדת סיימה רשמית את עבודתה במשרד ראש הממשלה.
עוד ב-
ממשרד ראש הממשלה נמסר בתגובה כי הטענות הן "שקר מוחלט" וכי לעובדת מעולם לא היה קשר לרעיית ראש הממשלה, שכן היא כלל לא הועסקה במעון הרשמי. עוד נטען בתגובה כי העסקתה הופסקה על ידי חברת הקבלן בשל שיקולים מקצועיים ותפקוד לקוי שחזר על עצמו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



