משפט

מנהל ביה"ס לאומנויות בת"א נחקר בחשד למעשים מגונים בקטינים

ארבעה ימים אחרי הפרסום כי קיים יחסים עם נער בן 17 והתכתב עם תלמידו לשעבר בן 16, נחקר היום אודי קליין, מנהל בית הספר לאומנויות בתל אביב. בתום חקירתו שוחרר למעצר בית בתנאים מגבילים
מערכת ice |  1
משטרת ישראל (צילום shutterstock)
משטרת ישראל הודיעה היום כי חקרה את אודי קליין (46), מנהל בית ספר לאומנויות בתל אביב ותושב העיר, בחשד לביצוע מעשים מגונים בקטינים. בתום חקירתו שוחרר למעצר בית בתנאים מגבילים.
בתחילת השבוע נחשף כי קליין ניהל קשר מיני עם נער בן 17 במשך כמה חודשים, שלא היה תלמיד שלו. הקשר בין השניים הסתיים לאחר שהמנהל החל לחשוש מכך שמערכת היחסים תתגלה. מערכת היחסים החלה לאחר שהתלמיד, שהיה אז בכיתה י"א בבית ספר אחר, פנה למנהל וביקש ממנו סיוע בפרויקט. המנהל הזמין את התלמיד לביתו וכך החל גם הקשר האינטימי בין השניים.

בנוסף התגלה כי זו לא הפעם הראשונה שהמנהל יצר קשר עם תלמידים צעירים, שכן בעבר הוא התכתב עם תלמיד אחר שכן למד בבית ספרו, בן 16, דרך אפליקציית גריינדר. בעקבות הפרסום, הודיע קליין על יציאתו לחופשה מתפקידו כמנהל.
 
מהמשטרה נמסר כי מיד עם גילוי החשד, פתחו שוטרי היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב ירקון בחקירה בדבר מעשים מגונים, אשר עפ"י החשד ביצע החשוד בקטינים.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    הפנצ'ריה
    אוכל חצץ 10/2023/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הוא רוצה לחזור אחרי החג לבית הספר כדי להמשיך לפנצ'ר ישבנים.
    סגור