משפט

עוקץ חלקות הקבר נחשף: כך מנהל בחברת קדישא הונה קשישים

כתב אישום הוגש נגד ארז מדמון, מנהל בחברת קדישא, שניהל בעבר את בית העלמין ביהוד, אחרי שמכר חלקות קבר לקשישים בניגוד לחוק וגרף את הכספים מכך ישירות לכיסו
מערכת ice | 
בית קברות (צילום shutterstock)
פרקליטות מחוז מרכז הגישה לבית המשפט השלום בפתח תקווה כתב אישום חמור נגד ארז מדמון, מנהל בחברת קדישא, אחרי שמכר חלקות קבר לקשישים בניגוד לחוק וגרף את הכספים מכך ישירות לכיסו. כך פורסם ב"ישראל היום".
על פי הדיווח, מדמון, שהיה מנהל של בית עלמין ביהוד, עסק במהלך תפקידו בסידורי קבורה, ועל פי כתב האישום, הוא מכר חלקות קבר לאנשים שעדיין בחיים, זאת למרות איסור מפורש מחברת קדישא. על פי האישומים נגדו, מדמון מכר חלקות קבר למספר קשישים בעשרות אלפי שקלים ולקח את מלוא ההכנסות ישירות לכיסו.
על פי כתב האישום, מדמון פנה לפני כשנה וחצי לאדם בן 75 ונתן לו את האפשרות לרכוש חלקת קבר בבית העלמין ביהוד לו ולאשתו, זאת למרות שכאמור זה אסור. אותו אדם העביר למדמון 22 אלף שקל במזומן, והאחרון גרף את מלוא הסכום לכיסו, אך לא שמר את חלקות הקבר לאותו הזוג. כעת, מדמון מואשם בעבירה של קבלת דבר במרמה, והמשפט בעניינו צפוי להימשך בתקופה הקרובה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה