-
מגישת i24news מתלוננת: "אולי זה היה נגמר אחרת"נוה דרומי בפוסט נוקב: "אם לגלנט היה שביב מחשבה עצמאית מהסוג הזה, זה אולי היה נגמר אחרת. ומי שעדיין חלק במערכת ולוקה בקונספציה, שיסתכל באיזו שלוות נפש מקבל הציבור את לכתו של גלנט. זה לא בגלל שיש לציבור משהו נגד גלנט וזה לא שכולם מצביעי ליכוד. פשוט לרוב הישראלים יש משהו נגד אנשים שלא רוצים לנצח"
-
שופרסל חוטפת תביעת ענק, דובי פרנסס חוגג ואקזיטים גדולים בישראלאחים אמיר ושופרסל החליטו להפסיק את ההתקשרות עם סגרמטה וחטפו תביעת ענק, הסטארטאפ בו השקיע דובי פרנסס עושה מהפכה בעולם ההשקעות, שני אקזיטים גדולים בישראל, חברת האנרגיה הישראלית סולאראדג' מתרסקת, נתניהו מבטל את טיסות החילוץ מאמסטרדם, הברית החדשה של מאסק וטאמפ. אלה ידיעות השבוע ב-ice
-
מטוסי חילוץ בדרך מישראל: צפו בתיעוד המחריד של תקיפת האוהדים באמסטרדםליל הבדולח 2024: בעקבות הלינץ' נגד אוהדי מכבי תל אביב באמסטרדם, ראש הממשלה הנחה להוציא מיידית מטוסי חילוץ שייסיעו לפנות אזרחים מהעיר. שר החוץ, גדעון סער פרסם הודעה דחופה המפנה ישראלים ויהודים המצויים במצוקה בעיר לפנות מידית לחדר המצב
-
אביב גפן ויאיר נתניהו יפגשו על הבמה? זו ההצעה על הפרקסיבוב הופעות של אביב גפן במיאמי, גרם לזמר ליזום פנייה לתושב הוותיק יותר בעיר, בנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו, ולהציע לו לשיר יחד שיר טעון במיוחד. "מנגן הערב במיאמי אם יבוא לך ספונטנית לעלות ולשיר דואט את 'לבכות לך'", הציע הזמר בעוקצנות. האם יאיר ענה?


