-
בן גביר: "God Bless Trump". ביסמוט: "ההסתה נגד נתניהו-מסוכנת"במערכת הפוליטית מגיבים לניסיון ההתנקשות בנשיא לשעבר. שר התקשורת ד"ר שלמה קרעי: "ניסיון ההתנקשות בנשיא טראמפ מגיע לאחר הסתה בלתי פוסקת נגדו בארה"ב. בישראל המצב חמור שבעתיים. ההסתה החמורה נגד ראש הממשלה, רעייתו ובנו, קרובה למימוש יותר מאי פעם"
-
מוחמד דף חוסל? מדינת ישראל במהלך שמשנה את המלחמהמוחמד דף ככל הנראה לא שרד הפעם את ניסיון החיסול של ישראל, חמאס בהצהרה שפרסם: "קוראים לכל חטיבות ההתנגדות להתגייסות כללית לניצחון של עזה ולמען הדם הטהור של השהידים. אנחנו קוראים לעם הפלסטיני בגדה המערבית ובמזרח ירושלים לצאת למחאות מסיביות נגד ישראל ולאנשי האומה הערבית והאסלאמית"
-
בן כספית חושף: זאת הסיבה שהתחקיר על בארי פורסם עכשיובטור הקבוע של יום שישי מתאר העיתונאי את הסיבות שלדעתו פורסם הדוח, המתאר את אירועי הקרבות והתנהלות כוחות צה"ל בקיבוץ במהלך אירועי ה-7 באוקטובר, כעת. לדבריו ישנן מספר סיבות לעיתוי הנוכחי. בין השאר - ניסיון לנקות את שמו של תא"ל ברק חירם, שנקשר לתקרית מותם של בני הערובה בבית של פסי
-
סקר מנדטים משוגע: בן גביר זוכה לאמון שיא, הממשלה בסכנה?בשאלת המנהיגות העתידית של גוש הימין, השר איתמר בן גביר זוכה לתמיכה הגבוהה ביותר בקרב מצביעי הקואליציה עם 24% תמיכה, הסקר בחן גם תרחיש של הקמת מפלגת ימין מאוחדת בהשתתפות אישים בולטים כמו אביגדור ליברמן, נפתלי בנט, ויוסי כהן. בתרחיש זה, המפלגה החדשה זוכה ל-27 מנדטים


